Binali Yıldırım'ın oğlu gemilerini sattı

GÜNDEM 20.08.2020 - 15:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Binali Yıldırım'ın oğlu gemilerini sattı

Binali Yıldırım'ın çocuklarının yöneticisi olduğu Derin Denizcilik, 3 gemiyi elden çıkararak filosundaki tüm gemileri satmış oldu.

haberimizvar.net- Yönetim kurulunda AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım, Bülent Yıldırım ve Bahar Büşra'nın bulunduğu Derin Denizcilik, filosundaki 3 gemi için Çinli bir alıcı buldu. Dünya Gazetesi'nden Aysel Yücel'in yabancı kaynaklı denizcilik basınından aktardığı habere göre Derin Denizcilik, filosundaki her biri 57 bin DWT'lik DD Marmara, DD Ege ve DD Karadeniz isimli gemiyi Çinli bir alıcıya satıldı.                                              Diyanet İşleri Başkanı Erbaş; kime “Çiğneyen lanete uğrar ve dokunan yanar” dedi?         Şirkete yakın kaynaklar da satışı doğrularken 2012 yılında Kore’de inşa edilen supramax tipi sözkonusu gemilerin her birinin 10 milyon dolara satıldığı açıklandı. Böylece Derin Denizcilik, filosundaki tüm gemileri satmış oldu.
Binali Yıldırım'ın çocuklarının yöneticisi olduğu Derin Denizcilik, 3 gemiyi elden çıkararak filosundaki tüm gemileri satmış oldu.

haberimizvar.net- Yönetim kurulunda AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım, Bülent Yıldırım ve Bahar Büşra'nın bulunduğu Derin Denizcilik, filosundaki 3 gemi için Çinli bir alıcı buldu.

Dünya Gazetesi'nden Aysel Yücel'in yabancı kaynaklı denizcilik basınından aktardığı habere göre Derin Denizcilik, filosundaki her biri 57 bin DWT'lik DD Marmara, DD Ege ve DD Karadeniz isimli gemiyi Çinli bir alıcıya satıldı.

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş; kime “Çiğneyen lanete uğrar ve dokunan yanar” dedi?
 
 
 
 

Şirkete yakın kaynaklar da satışı doğrularken 2012 yılında Kore’de inşa edilen supramax tipi sözkonusu gemilerin her birinin 10 milyon dolara satıldığı açıklandı.

Böylece Derin Denizcilik, filosundaki tüm gemileri satmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.