Binlerce kaçak göçmen yakalandı

ASAYİŞ 25.12.2023 - 09:56, Güncelleme: 25.12.2023 - 10:01
 

Binlerce kaçak göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Antalya'nın da bulunduğu 37 ilde yapılan Kalkan-4 operasyonunda 4 bin 568 kaçak ve düzensiz göçmen yakalandığını açıkladı.

haberimizvar.net- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kalkan-4 operasyonlarının ayrıntılarını sosyal medyadan duyurdu. Yerlikaya ayrıca insan kaçakçılarına asla fırsat verilmeyeceğini vurguladı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre; 37 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen “Kalkan-4” operasyonları kapsamında 192 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 4 bin 568 düzensiz göçmen yakalandı.Yerlikaya paylaşımında "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye kalkışan insan kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceğiz. Bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz" mesajını verdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Antalya'nın da bulunduğu 37 ilde yapılan Kalkan-4 operasyonunda 4 bin 568 kaçak ve düzensiz göçmen yakalandığını açıkladı.

haberimizvar.net- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kalkan-4 operasyonlarının ayrıntılarını sosyal medyadan duyurdu. Yerlikaya ayrıca insan kaçakçılarına asla fırsat verilmeyeceğini vurguladı.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre; 37 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen “Kalkan-4” operasyonları kapsamında 192 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 4 bin 568 düzensiz göçmen yakalandı.Yerlikaya paylaşımında "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye kalkışan insan kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceğiz. Bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz" mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.