Bir bardak çay bile 40 lira

YEREL 18.08.2023 - 15:09, Güncelleme: 18.08.2023 - 16:19
 

Bir bardak çay bile 40 lira

ÇAYKUR, çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında zam yapma kararı aldı. Bu son zammayla birlikte son üç ay içerisinde çay fiyatları üç kez artmış oldu. Haziran ayından bu yana kuru çay fiyatları yüzde 63,6 oranında yükselmiş oldu.

haberimizvar.net- Önceden 8 Haziran'da yüzde 43 zam yapılarak fiyatlar arttırılmış, ardından 14 Temmuz'da yüzde 9,5 oranında ikinci bir zam gerçekleşmişti. Son olarak 15 Ağustos tarihinde ise çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında üçüncü bir zam daha yapılmıştı. TOPLAM ARTIŞ YÜZDE 63,6 Üç aylık zam periyodu sonunda ÇAYKUR'un kuru çay fiyatları 8 Haziran'dan itibaren  toplamda yüzde 63,6 oranında artmış oldu.Yeni fiyat listeleri, toptan satış yapan şirketlere gönderilmeye başlandı. Bundan işletmeler de nasibini aldı.  ANTALYA'DA BİR BARDAK ÇAY 40 LİRA Çaya gelen zamdan işletmeler de nasibini aldı. Antalya merkezdeki bazı kafelerde çay fiyatları 40 lirayı aştı. Mekanlarda en ucuza içilebilecek bir bardak çayın fiyatı da 20 liraya yaklaştı. 
ÇAYKUR, çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında zam yapma kararı aldı. Bu son zammayla birlikte son üç ay içerisinde çay fiyatları üç kez artmış oldu. Haziran ayından bu yana kuru çay fiyatları yüzde 63,6 oranında yükselmiş oldu.

haberimizvar.net- Önceden 8 Haziran'da yüzde 43 zam yapılarak fiyatlar arttırılmış, ardından 14 Temmuz'da yüzde 9,5 oranında ikinci bir zam gerçekleşmişti. Son olarak 15 Ağustos tarihinde ise çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında üçüncü bir zam daha yapılmıştı.

TOPLAM ARTIŞ YÜZDE 63,6

Üç aylık zam periyodu sonunda ÇAYKUR'un kuru çay fiyatları 8 Haziran'dan itibaren  toplamda yüzde 63,6 oranında artmış oldu.Yeni fiyat listeleri, toptan satış yapan şirketlere gönderilmeye başlandı. Bundan işletmeler de nasibini aldı. 

ANTALYA'DA BİR BARDAK ÇAY 40 LİRA

Çaya gelen zamdan işletmeler de nasibini aldı. Antalya merkezdeki bazı kafelerde çay fiyatları 40 lirayı aştı. Mekanlarda en ucuza içilebilecek bir bardak çayın fiyatı da 20 liraya yaklaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.