Bir çete daha çökertildi

ASAYİŞ 23.01.2024 - 09:46, Güncelleme: 23.01.2024 - 09:46
 

Bir çete daha çökertildi

Antalya'nın Alanya İlçesi merkezli 3 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Kafes-32' operasyonunda elebaşılığını İsmail Süner'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyon kapsamında çete üyesi 11 kişi yakalandı.

 haberimizvar.net-  Antalya (Alanya) merkezli Adana ve Kahramanmaraş’ta eş zamanlı olarak “Kafes-32" operasyonu düzenlendi. Operasyonda elebaşılığını İsmail Süner’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 şüphelinin yakalandığı operasyona ait görüntüleri paylaştı.   Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu düzenlenen “KAFES-32” operasyonları kapsamında aralarında örgüt elebaşı İsmail SÜNER’in de olduğu 11 şüpheli yakalandı. Organize suç örgütünün Antalya (Alanya) genelinde: -İş yerlerini kurşunlayıp esnaflar üzerinde baskı kurarak, iş yerlerinden para talep ettikleri, -Örgüt lideri ve bazı örgüt mensuplarının mağdur şahısların ikametine silah zoru ile girerek şahısları kaçırdıkları, internet bankacılığı üzerinden şahısların hesabında bulunan paraları kendi hesaplarına geçirdikleri ve polise gitmeme konusunda tehditte bulundukları, -Müştekilerin kiralık evlerini ellerinden alıp, bu evleri kendilerinin çalıştıracağını söyleyerek tehdit ettikleri, -Uyuşturucu ve silah ele geçirilmesi olayından sorumlu tuttukları mağduru grup halinde darp ettikleri ve kaçırdıkları, -Darp ettikleri mağdurları kayıt altına alarak zorla para tahsil edip senet imzalattıkları, -Kalabalık gruplar halinde gezerek halk ve esnaf üzerinde baskı kurdukları tespit edildi.   Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Hangi Büyüklükte Olursa Olsun Organize Suç Örgütlerini Çökertip Adalete Teslim Edeceğiz!  
Antalya'nın Alanya İlçesi merkezli 3 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Kafes-32' operasyonunda elebaşılığını İsmail Süner'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyon kapsamında çete üyesi 11 kişi yakalandı.

 haberimizvar.net-  Antalya (Alanya) merkezli Adana ve Kahramanmaraş’ta eş zamanlı olarak “Kafes-32" operasyonu düzenlendi. Operasyonda elebaşılığını İsmail Süner’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 şüphelinin yakalandığı operasyona ait görüntüleri paylaştı.

 

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu düzenlenen “KAFES-32” operasyonları kapsamında aralarında örgüt elebaşı İsmail SÜNER’in de olduğu 11 şüpheli yakalandı.

Organize suç örgütünün Antalya (Alanya) genelinde:

-İş yerlerini kurşunlayıp esnaflar üzerinde baskı kurarak, iş yerlerinden para talep ettikleri,
-Örgüt lideri ve bazı örgüt mensuplarının mağdur şahısların ikametine silah zoru ile girerek şahısları kaçırdıkları, internet bankacılığı üzerinden şahısların hesabında bulunan paraları kendi hesaplarına geçirdikleri ve polise gitmeme konusunda tehditte bulundukları,
-Müştekilerin kiralık evlerini ellerinden alıp, bu evleri kendilerinin çalıştıracağını söyleyerek tehdit ettikleri,
-Uyuşturucu ve silah ele geçirilmesi olayından sorumlu tuttukları mağduru grup halinde darp ettikleri ve kaçırdıkları,
-Darp ettikleri mağdurları kayıt altına alarak zorla para tahsil edip senet imzalattıkları,
-Kalabalık gruplar halinde gezerek halk ve esnaf üzerinde baskı kurdukları tespit edildi.

 

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.

Hangi Büyüklükte Olursa Olsun Organize Suç Örgütlerini Çökertip Adalete Teslim Edeceğiz!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.