Bir yardım bin mutluluk

GÜNDEM 15.09.2019 - 16:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bir yardım bin mutluluk

Antalya Beşiktaşlılar Derneği ve Adalya Vakfı, kadın cinayetlerinde öksüz kalan çocuklar ile özel çocuklar yararına etkinlik düzenledi.

Muratpaşa ilçesindeki Engelsiz Kafe'de düzenlenen 'Bir Yardım, Bin Umut' etkinliğine Beşiktaşlıların yanı sıra, diğer takımların taraftarı da katıldı. Kahvaltılı etkinlikte özel çocuklar, katılımcıların çocuklarıyla birlikte eğlence üniteleri, palyaço ve müzik eşliğinde eğlendi. Adalya Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Köleoğlu, yeni Antalya Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu'na duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Köleoğlu, “Adalya Vakfı Antalya'nın en köklü vakıflarından biri. Dar gelirli ailelerin üniversiteli çocuklarına eğitim bursu veriyoruz. Özel çocuklarımıza destek veriyoruz. Dar gelirli ailelerimizin çocuklarına Konuksever Mahallesi'nde kreş açtık. Kısacası kamunun karşılayamadığı birçok ölçekte çalışmalarımızı vakıf olarak gerçekleştiriyoruz" dedi. Etkinliğe telefonla katılan Muratpaşa Belediye Bakanı Ümit Uysal da kadın hentbol takımı ile Yunanistan'da olmasından dolayı etkinliğe katılamadığını belirterek, bu türlü sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdiklerini söyledi.   Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da etkinliğe telefon bağlantısıyla katıldı. Adalya Vakfı ve dernek üyelerine övgü yağdıran Başkan Fikret Orman, “Acayip bir iş yapıyorsunuz orada. Keşke orada olabilseydim. Ama biliyorsunuz, ikinci başkanımızın annesinin cenaze merasimi için Adana'dayım. Bütün katılımcıları ve destek verenleri camiamız adına tebrik ediyorum. Önemli bir konu olan ve gündemi meşgul eden kadına şiddet konusunda gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı hepinizi öpüyorum. Saygılarımı sunuyorum. İnşallah bir dahaki sefere birlikte oluruz" diye konuştu.     Etkinlikte toplanan paralar, kadın cinayetlerinde öksüz kalan çocuklar ile özel çocukların ihtiyaçları için karşılanacak.  
Antalya Beşiktaşlılar Derneği ve Adalya Vakfı, kadın cinayetlerinde öksüz kalan çocuklar ile özel çocuklar yararına etkinlik düzenledi.

Muratpaşa ilçesindeki Engelsiz Kafe'de düzenlenen 'Bir Yardım, Bin Umut' etkinliğine Beşiktaşlıların yanı sıra, diğer takımların taraftarı da katıldı. Kahvaltılı etkinlikte özel çocuklar, katılımcıların çocuklarıyla birlikte eğlence üniteleri, palyaço ve müzik eşliğinde eğlendi.

Adalya Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Köleoğlu, yeni Antalya Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu'na duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Köleoğlu, “Adalya Vakfı Antalya'nın en köklü vakıflarından biri. Dar gelirli ailelerin üniversiteli çocuklarına eğitim bursu veriyoruz. Özel çocuklarımıza destek veriyoruz. Dar gelirli ailelerimizin çocuklarına Konuksever Mahallesi'nde kreş açtık. Kısacası kamunun karşılayamadığı birçok ölçekte çalışmalarımızı vakıf olarak gerçekleştiriyoruz" dedi. Etkinliğe telefonla katılan Muratpaşa Belediye Bakanı Ümit Uysal da kadın hentbol takımı ile Yunanistan'da olmasından dolayı etkinliğe katılamadığını belirterek, bu türlü sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdiklerini söyledi.

 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da etkinliğe telefon bağlantısıyla katıldı. Adalya Vakfı ve dernek üyelerine övgü yağdıran Başkan Fikret Orman, “Acayip bir iş yapıyorsunuz orada. Keşke orada olabilseydim. Ama biliyorsunuz, ikinci başkanımızın annesinin cenaze merasimi için Adana'dayım. Bütün katılımcıları ve destek verenleri camiamız adına tebrik ediyorum. Önemli bir konu olan ve gündemi meşgul eden kadına şiddet konusunda gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı hepinizi öpüyorum. Saygılarımı sunuyorum. İnşallah bir dahaki sefere birlikte oluruz" diye konuştu.

 

 

Etkinlikte toplanan paralar, kadın cinayetlerinde öksüz kalan çocuklar ile özel çocukların ihtiyaçları için karşılanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.