Biri birlik çağrısı yaptı diğeri göbek attı

KULİS 18.12.2019 - 14:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Biri birlik çağrısı yaptı diğeri göbek attı

CHP’de Kepez İlçe Kongresi öncesi iki aday ard arda partililere yemek verdi. Yemekte Mevcut İlçe Başkanı Yıldız delegelerle göbek atarken, diğer aday Kurnaz birlik çağrısı yaptı

CHP Kepez İlçe 5'inci Olağan Kongresi 21 Aralık Cumartesi Günü Antalya Şoförler Odası salonunda yapılacak. Kongre öncesi geçtiğimiz partisi akşamı CHP Kepez İlçe Başkan Adayı Önder Kurnaz, partililere ve delegelere yemek verdi.  Yemeğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Alevi Kültür Derneği (AKD)Başkanı Hasan Kaya, AKD Kepez Derneği Başkanı Seher Yılmaz, AKD Konyaaltı Derneği Başkanı Musa Aykaç, Pir Sultan Abdal Derneği Altınova Şubesi Başkanı Adnan Aslan, Zeytinköy Anadolu Alevi Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği Başkanı Yılmaz Çarıklıoğlu, Çorumlular Derneği Başkanı Cemalettin Pelen, Muş Vartolular Derneği Başkanı Turan Karagöz, Erzincan Fırat Boyu Derneği Başkanı Namık Karasu, Gaziantep Yavuzeli Derneği Başkanı Ekrem Yıldırım, Amasya Merzifon Kayadüzü Derneği Başkanı Aslan Gürcan, Urfalılar Derneği Hıdır Dağtekin, Burdurlular Derneği yönetimi, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 325 delege katıldı. Yemekte konuşan Önder Kurnaz, kongrelerde ayrışmayı, kavgayı değil birlik ve beraberliği büyütmeyi hedeflediklerini söyledi MÜCADELEME DEVAM EDECEĞİM 2009-2011 yıllarında İl Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı, 2011-2014 yılları arasında Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Kurnaz, "Gençlik Kolları İl Başkanlığı yıllarımda dahi Kepez'de çalışmaktan ve hizmet etmekten hiç geri durmadım. Partim için dün olduğu gibi bugünde yarında mücadele etmeye devam edeceğim. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz" dedi. ERTESİ GÜN YILDIZ’DAN YEMEK Geçtiğimiz Salı akşamı ise CHP Kepez İlçe Başkanı ve adayı Servet Yıldız Sakarya Parkı Düğünevi’nde delege ve partililerle yemekte buluştu. Oldukça kalabalık olan yemeğe CHP Kadın Kolları Antalya İl Nilüfer Deveci, İyi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu, Antalya İl yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Yıldız, kongrede tam destek istediğini belirterek, “Bizleri yemekli toplantımızda yalnız bırakmayan değerli yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” diye konuştu. Yıldız, daha sonra gece boyunca pisten hiç inmedi. Yıldız partililerle birlikte göbek attı. 
CHP’de Kepez İlçe Kongresi öncesi iki aday ard arda partililere yemek verdi. Yemekte Mevcut İlçe Başkanı Yıldız delegelerle göbek atarken, diğer aday Kurnaz birlik çağrısı yaptı

CHP Kepez İlçe 5'inci Olağan Kongresi 21 Aralık Cumartesi Günü Antalya Şoförler Odası salonunda yapılacak. Kongre öncesi geçtiğimiz partisi akşamı CHP Kepez İlçe Başkan Adayı Önder Kurnaz, partililere ve delegelere yemek verdi.  Yemeğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Alevi Kültür Derneği (AKD)Başkanı Hasan Kaya, AKD Kepez Derneği Başkanı Seher Yılmaz, AKD Konyaaltı Derneği Başkanı Musa Aykaç, Pir Sultan Abdal Derneği Altınova Şubesi Başkanı Adnan Aslan, Zeytinköy Anadolu Alevi Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği Başkanı Yılmaz Çarıklıoğlu, Çorumlular Derneği Başkanı Cemalettin Pelen, Muş Vartolular Derneği Başkanı Turan Karagöz, Erzincan Fırat Boyu Derneği Başkanı Namık Karasu, Gaziantep Yavuzeli Derneği Başkanı Ekrem Yıldırım, Amasya Merzifon Kayadüzü Derneği Başkanı Aslan Gürcan, Urfalılar Derneği Hıdır Dağtekin, Burdurlular Derneği yönetimi, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 325 delege katıldı. Yemekte konuşan Önder Kurnaz, kongrelerde ayrışmayı, kavgayı değil birlik ve beraberliği büyütmeyi hedeflediklerini söyledi

MÜCADELEME DEVAM EDECEĞİM

2009-2011 yıllarında İl Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı, 2011-2014 yılları arasında Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Kurnaz, "Gençlik Kolları İl Başkanlığı yıllarımda dahi Kepez'de çalışmaktan ve hizmet etmekten hiç geri durmadım. Partim için dün olduğu gibi bugünde yarında mücadele etmeye devam edeceğim. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz" dedi.

ERTESİ GÜN YILDIZ’DAN YEMEK

Geçtiğimiz Salı akşamı ise CHP Kepez İlçe Başkanı ve adayı Servet Yıldız Sakarya Parkı Düğünevi’nde delege ve partililerle yemekte buluştu. Oldukça kalabalık olan yemeğe CHP Kadın Kolları Antalya İl Nilüfer Deveci, İyi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu, Antalya İl yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Yıldız, kongrede tam destek istediğini belirterek, “Bizleri yemekli toplantımızda yalnız bırakmayan değerli yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” diye konuştu. Yıldız, daha sonra gece boyunca pisten hiç inmedi. Yıldız partililerle birlikte göbek attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.