Biri kardeşini diğeri eşini aday yaptı

SİYASET 03.03.2024 - 14:38, Güncelleme: 03.03.2024 - 14:38
 

Biri kardeşini diğeri eşini aday yaptı

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz ile CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran’ın adaylıkları İl Seçim Kurulu’ndan dönünce biri kardeşini diğeri eşini boşalan koltuklarına oturttu. Yılmaz ve Caran’ın Korkuteli kökenli olması Antalya siyasetinde Korkuteli’nin etkisini ortaya koydu.

haberimizvar.net- MHP’den Korkuteli Belediye Başkan Aday Adayı olan Hasan Can Caran, partisi tarafından aday gösterilmeyince CHP tarafından belediye başkan adayı gösterildi. MHP Antalya Büyükşehir ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi babası Abdurrahman Caran’dan tam destek alan Korkuteli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, CHP Belediye Başkan Adayı olarak ilçede seçim çalışmalarına hızlı başladı, seçim bürosunu açtı. Ancak İl Seçim Kurulu tarafından daha önce aldığı ceza nedeniyle adaylığı kabul edilmeyince Caran eşi Saniye Caran’ı CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı yaptı. Caran çifti bugünlerde seçim çalışmalarını birlikte yürütüyor. İYİ PARTİ KEPEZ’DE KARDEŞ DEĞİŞİMİ Benzer durum İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İrfan Yılmaz’la ilgili de yaşandı. İl Seçim Kurulu tarafından İrfan Yılmaz’ın adaylığı kabul edilmeyince Yılmaz yerine Harita Mühendisi Aykut Yılmaz’ı oturttu. İrfan Yılmaz, aday adaylığı döneminde Kepez İlçesi’nde seçim irtibat bürosunu açmış çalışmalarına da adaylığı açıklanmadan başlatmıştı. Abisinin çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek olan Aykut Yılmaz’ın en büyük destekçisi ağabeyi İrfan Yılmaz olacak.
İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz ile CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran’ın adaylıkları İl Seçim Kurulu’ndan dönünce biri kardeşini diğeri eşini boşalan koltuklarına oturttu. Yılmaz ve Caran’ın Korkuteli kökenli olması Antalya siyasetinde Korkuteli’nin etkisini ortaya koydu.

haberimizvar.net- MHP’den Korkuteli Belediye Başkan Aday Adayı olan Hasan Can Caran, partisi tarafından aday gösterilmeyince CHP tarafından belediye başkan adayı gösterildi. MHP Antalya Büyükşehir ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi babası Abdurrahman Caran’dan tam destek alan Korkuteli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, CHP Belediye Başkan Adayı olarak ilçede seçim çalışmalarına hızlı başladı, seçim bürosunu açtı. Ancak İl Seçim Kurulu tarafından daha önce aldığı ceza nedeniyle adaylığı kabul edilmeyince Caran eşi Saniye Caran’ı CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı yaptı. Caran çifti bugünlerde seçim çalışmalarını birlikte yürütüyor.


İYİ PARTİ KEPEZ’DE KARDEŞ DEĞİŞİMİ
Benzer durum İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İrfan Yılmaz’la ilgili de yaşandı. İl Seçim Kurulu tarafından İrfan Yılmaz’ın adaylığı kabul edilmeyince Yılmaz yerine Harita Mühendisi Aykut Yılmaz’ı oturttu. İrfan Yılmaz, aday adaylığı döneminde Kepez İlçesi’nde seçim irtibat bürosunu açmış çalışmalarına da adaylığı açıklanmadan başlatmıştı. Abisinin çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek olan Aykut Yılmaz’ın en büyük destekçisi ağabeyi İrfan Yılmaz olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.