Birinciliği kaptırdılar haber oldular!

YAŞAM 12.08.2019 - 16:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Birinciliği kaptırdılar haber oldular!

Türkiye'nin en büyük dönme dolabı olan 'Heart of Antalya- Antalya'nın Kalbi' Aktur Park'ta hizmete girmesiyle, Antalya’nın Kalbi açılana kadarki süreçte en büyük dönme dolap Kocaeli’deki Körfez Güneşi unvanın kaybetti

haberimizvar.net Konyaaltı İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda kurulan ve Antalya'yı bir uçtan diğer uca görme imkanı sağlayan 400 ton ağırlığında, 90 metre yüksekliğindeki dönme dolap, dün gece vatandaşların hizmetine sunuldu. Antalya’da bulunan dönme dolap açılmadan önce Türkiye’nin en büyük dönme dolabı Kocaeli’de bulunan Körfez Güneşi’ydi. 'Heart of Antalya- Antalya'nın Kalbi' faaliyete geçmeden önce Türkiye’nin ne büyük dönme dolabı olan "Körfez Güneşi" 45 m. yüksekliğinde, 34 kovası ve 204 kişilik taşıma kapasitesine sahip. Körfez Güneşi’nin montajını 4 İtalyan teknisyen 28 günde tamamlamıştı. 'Heart of Antalya- Antalya'nın Kalbi' adı verilen Türkiye'nin en büyük, Avrupa'da İngiltere'nin başkenti Londra'daki 'London Eye- Londra'nın Gözü'den sonra ikinci büyük dönme dolap, kenti kuş bakışı izleme imkanı sunuyor. Bir turunu 18 dakikada tamamlayan dönme dolabında 4'ü VIP, 42 kapalı ve klimalı kabin bulunuyor.
Türkiye'nin en büyük dönme dolabı olan 'Heart of Antalya- Antalya'nın Kalbi' Aktur Park'ta hizmete girmesiyle, Antalya’nın Kalbi açılana kadarki süreçte en büyük dönme dolap Kocaeli’deki Körfez Güneşi unvanın kaybetti

haberimizvar.net Konyaaltı İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda kurulan ve Antalya'yı bir uçtan diğer uca görme imkanı sağlayan 400 ton ağırlığında, 90 metre yüksekliğindeki dönme dolap, dün gece vatandaşların hizmetine sunuldu. Antalya’da bulunan dönme dolap açılmadan önce Türkiye’nin en büyük dönme dolabı Kocaeli’de bulunan Körfez Güneşi’ydi.

'Heart of Antalya- Antalya'nın Kalbi' faaliyete geçmeden önce Türkiye’nin ne büyük dönme dolabı olan "Körfez Güneşi" 45 m. yüksekliğinde, 34 kovası ve 204 kişilik taşıma kapasitesine sahip. Körfez Güneşi’nin montajını 4 İtalyan teknisyen 28 günde tamamlamıştı. 'Heart of Antalya- Antalya'nın Kalbi' adı verilen Türkiye'nin en büyük, Avrupa'da İngiltere'nin başkenti Londra'daki 'London Eye- Londra'nın Gözü'den sonra ikinci büyük dönme dolap, kenti kuş bakışı izleme imkanı sunuyor. Bir turunu 18 dakikada tamamlayan dönme dolabında 4'ü VIP, 42 kapalı ve klimalı kabin bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.