Bisikletle Türkiye turunda anne ziyareti

YAŞAM 08.04.2022 - 13:22, Güncelleme: 08.04.2022 - 13:22
 

Bisikletle Türkiye turunda anne ziyareti

Alman öğretmen Ruben Scherer, ülkesinden başladığı bisiklet turunda Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşamını sürdüren annesini ziyaret ettikten sonra rotasına devam ederek Demre'ye geldi.

haberimizvar.net- Almanya'nın Bayern Eyaleti'ndeki Rosenheim şehrinde öğretmenlik yapan Ruben Scherer (34) geçen yıl ağustos ayının ilk haftası bisikletle tura çıktı. Avusturya, İsviçre ve İtalya'yı pedal çevirerek gezen Scherer, gemiyle Arnavutluk'a gitti. Sonrasında bisikletiyle Yunanistan'ı gezen Scherer, kasım ayında Türkiye'ye geldi. Edirne, İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Afyon, Isparta, Burdur ve Antalya'yı gezen Scherer geçen 1 Kasım'da Alanya'ya geldi. Alanya'da yerleşik olarak yaşamını sürdüren annesi Anette Scherer'i ziyaret eden Scherer, 5 ay Alanya'da yanında kaldı. 1 Nisan'da Alanya'dan bisikletiyle rotasında devam eden Scherer, ülkesine dönüş yolunda Demre'ye uğradı. Muğla, Aydın ve İzmir'i gezmeyi planlayan Scherer, İzmir'den gemiyle Yunanistan'ına sonrasında da Mekadonya, Kuzey Mekadonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Hırvatistan, Slovenya ve Avusturya ve ülkesine gitmeyi hedefliyor. Scherer; "3 yıl önce Türkiye'ye tatil için gelmiştim. Hayran kaldım. Annem kendisine yeni yaşam yeri olarak Alanya'yı seçmişti. Hayalimdeki yolculuğu, bisikletimle gerçekleştiriyorum. Toplam 6 bin 500 kilometre yol yapacağım" dedi.    
Alman öğretmen Ruben Scherer, ülkesinden başladığı bisiklet turunda Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşamını sürdüren annesini ziyaret ettikten sonra rotasına devam ederek Demre'ye geldi.

haberimizvar.net- Almanya'nın Bayern Eyaleti'ndeki Rosenheim şehrinde öğretmenlik yapan Ruben Scherer (34) geçen yıl ağustos ayının ilk haftası bisikletle tura çıktı. Avusturya, İsviçre ve İtalya'yı pedal çevirerek gezen Scherer, gemiyle Arnavutluk'a gitti. Sonrasında bisikletiyle Yunanistan'ı gezen Scherer, kasım ayında Türkiye'ye geldi. Edirne, İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Afyon, Isparta, Burdur ve Antalya'yı gezen Scherer geçen 1 Kasım'da Alanya'ya geldi. Alanya'da yerleşik olarak yaşamını sürdüren annesi Anette Scherer'i ziyaret eden Scherer, 5 ay Alanya'da yanında kaldı. 1 Nisan'da Alanya'dan bisikletiyle rotasında devam eden Scherer, ülkesine dönüş yolunda Demre'ye uğradı.


Muğla, Aydın ve İzmir'i gezmeyi planlayan Scherer, İzmir'den gemiyle Yunanistan'ına sonrasında da Mekadonya, Kuzey Mekadonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Hırvatistan, Slovenya ve Avusturya ve ülkesine gitmeyi hedefliyor. Scherer; "3 yıl önce Türkiye'ye tatil için gelmiştim. Hayran kaldım. Annem kendisine yeni yaşam yeri olarak Alanya'yı seçmişti. Hayalimdeki yolculuğu, bisikletimle gerçekleştiriyorum. Toplam 6 bin 500 kilometre yol yapacağım" dedi.

 



ALMAN OGRETMEN RUBEN SCHERER, ULKESINDEN BASLADIGI BISIKLET TURUNDA ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE YASAMINI SURDUREN ANNESINI ZIYARET ETTIKTEN SONRA ROTASINA DEVAM EDEREK DEMRE'YE GELDI.(FOTO:DEMRE-DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.