Biz bu hesabı ödemeyeceğiz!

EKONOMİ 22.03.2021 - 15:51, Güncelleme: 22.03.2021 - 15:51
 

Biz bu hesabı ödemeyeceğiz!

Doların tavan yapmasını hükümetin yanlış politikalarına bağlayan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Biz bu hesabı ödemeyeceğiz” dedi

  Doların haftaya adeta uçarak girmesi ekonomiyi altüst etti. Doların yükselmesinin ardından açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, olanlardan AKP’yi sorumlu tuttu. “20 yıllık AKP iktidarının ülkeyi getirdiği nokta içler acısı” diyen Şahin şunları söyledi:  FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİYİZ  “Memleket freni patlamış son hızla uçuruma giden bir araba gibi… AKP Genel Başkanı, 16 Nisan 2017’deki referandum öncesi bas bas bağırıyordu. Başkanlık sistemi ekonomimizi uçuracak diyordu. Uçan ekonomi değil ama Dolar oldu! Türk Lirası döviz karşısında her gün değer kaybediyor. Dolar, Euro tarihi zirveyi gördü! HAYAT PAHALILIĞI ARTIYOR  “Bana ne Dolar’dan, ben Türk Lirası kullanıyorum, sen maaşını Dolar ile mi alıyorsun” diyen insanlara, özellikle ekonomiyi yönetenlere hatırlatalım: Türk Lirası’nın değer kaybetmesi, döviz kurunun yükselmesi hayat pahalılığına neden oluyor. Elektronikten beyaz eşyaya, gübreden mazota ithal ettiğimiz bütün ürünlerin fiyatı artıyor, ihraç ettiğimiz bütün ürünlerin ise fiyatı azalıyor, karlılık oranı düşüyor. Bu da vatandaşın cebine yansıyor. MEVZU ASLINDA BU KADAR BASİT! Saray rejimi, Beşli Çetesi ile yandaşlarıyla, candaşlarıyla, tetikçileri ile memleketi yiyip bitirdiler, hesabı da gariban vatandaşa ödetiyorlar! Sandıkta bunun hesabını size ödeteceğiz!
Doların tavan yapmasını hükümetin yanlış politikalarına bağlayan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Biz bu hesabı ödemeyeceğiz” dedi

 

Doların haftaya adeta uçarak girmesi ekonomiyi altüst etti. Doların yükselmesinin ardından açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, olanlardan AKP’yi sorumlu tuttu. “20 yıllık AKP iktidarının ülkeyi getirdiği nokta içler acısı” diyen Şahin şunları söyledi: 

FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİYİZ 
“Memleket freni patlamış son hızla uçuruma giden bir araba gibi… AKP Genel Başkanı, 16 Nisan 2017’deki referandum öncesi bas bas bağırıyordu. Başkanlık sistemi ekonomimizi uçuracak diyordu. Uçan ekonomi değil ama Dolar oldu! Türk Lirası döviz karşısında her gün değer kaybediyor. Dolar, Euro tarihi zirveyi gördü!
HAYAT PAHALILIĞI ARTIYOR 
“Bana ne Dolar’dan, ben Türk Lirası kullanıyorum, sen maaşını Dolar ile mi alıyorsun” diyen insanlara, özellikle ekonomiyi yönetenlere hatırlatalım: Türk Lirası’nın değer kaybetmesi, döviz kurunun yükselmesi hayat pahalılığına neden oluyor. Elektronikten beyaz eşyaya, gübreden mazota ithal ettiğimiz bütün ürünlerin fiyatı artıyor, ihraç ettiğimiz bütün ürünlerin ise fiyatı azalıyor, karlılık oranı düşüyor. Bu da vatandaşın cebine yansıyor.

MEVZU ASLINDA BU KADAR BASİT!

Saray rejimi, Beşli Çetesi ile yandaşlarıyla, candaşlarıyla, tetikçileri ile memleketi yiyip bitirdiler, hesabı da gariban vatandaşa ödetiyorlar! Sandıkta bunun hesabını size ödeteceğiz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.