'Biz çalışacağız, Döşemealtı kazanacak'

SİYASET 18.03.2024 - 10:39, Güncelleme: 18.03.2024 - 10:39
 

'Biz çalışacağız, Döşemealtı kazanacak'

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım seçim çalışmaları kapsamında Karaman, Düzlerçamı ve Dağbeli Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Kıvrım, hayata geçirecekleri projelerle Döşemealtı’nın kimliğini değiştireceklerini söyledi.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda Kıvrım, Karaman, Düzlerçamı ve Dağbeli Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantılarda talepleri dinleyen ve projelerinden bahseden Bekir Kıvrım, Döşemealtı için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyledi.   SORUNLAR BELLİ Döşemealtı’nda anket çalışmaları yaptırdıklarını ve vatandaşların en çok şikayetçi olduğu konuları belirlediklerini söyleyen Bekir Kıvrım, “İlçemizde vatandaşlarımızın en çok yakındığı konuların başında yol, altyapı, ulaşım, temizlik ve sokaklarımızda gezen başı boş hayvanlar olduğunu gördük. Biz de bu doğrultuda hazırlıklarımızı yaptık. Göreve gelir gelmez bu sorunları çözmek için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. Yol sorununu yapacakları beton ve asfalt plent tesisi ile çözüme kavuşturacaklarından bahseden Kıvrım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Asfalt plent ve beton tesisimiz ile hem süreci hızlandırmış olacağız hem de belediyemizi önemli ölçüde tasarruf ettireceğiz. Antalya Büyükşehir Belediyemizde inşallah Hakan Tütüncü başkanımız ile birlikte koordineli çalışarak altyapı sorununun üstesinden geleceğiz. İlçemizde bir ring sistemi kuracağız ulaşım problemini ortadan kaldıracağız. Projelerimiz hazır. Sizlerin teveccühü ile bu göreve geldiğimizde hepsini bir bir yerine getireceğiz.” Sokak hayvanları için de çalışmalarının hazır olduğunu belirten Bekir Kıvrım, “Hizmete alacağımız hayvan barınağımız ile sokaklarımız da can dostlarımız da artık daha güvende olacak. Kendi haline bırakılan hayvan barınaklarının aksine içerisinde veterinerlik hizmetlerinin verildiği, vatandaşlarımızın istediği zaman gidip zaman geçirebilecekleri modern bir tesis kuracağız. Ayrıca ilçemizde yaşayanların profili de değişiyor. Artık herkesin evinde bir can dostu var. İlçe dışına çıkacağı zamanlarda can dostuna güvenilir bir yer arayanlar için hayvan otelimiz bu projemiz içerisinde yer alacak. Kısacası her şeyin düşünüldüğü tam donanımlı tesisimizde can dostlarımız rahata erecek” diyerek sözlerine devam etti.   ‘BİZ ÇALIŞACAĞIZ, DÖŞEMEALTI KAZANACAK’ İlçe başkanlığı döneminde Döşemealtı’na çok önemli projeler kazandırdıklarını söyleyen Kıvrım, “Hükümetimizin desteğiyle yapılamaz denilen her şeyi ilçe başkanlığım döneminde Döşemealtı’na kazandırdık. Devlet hastanemizin açılışı çok kısa bir süre sonra yapılacak. SGK Hizmet Binası, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çocuk Kütüphanesi ve daha nicesi. Bizim derdimiz Döşemealtı. Bizim derdimiz sizlersiniz. Bugün burada sizlere ne söz veriyorsam hepsini yapmakla yükümlüyüm. Eğer sözlerimi yerine getirmezsem gelip benden hesap sorun. Uzun lafın kısası biz çalışacağız, Döşemealtı kazanacak” diyerek sözlerine son verdi.    
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım seçim çalışmaları kapsamında Karaman, Düzlerçamı ve Dağbeli Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Kıvrım, hayata geçirecekleri projelerle Döşemealtı’nın kimliğini değiştireceklerini söyledi.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda Kıvrım, Karaman, Düzlerçamı ve Dağbeli Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantılarda talepleri dinleyen ve projelerinden bahseden Bekir Kıvrım, Döşemealtı için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyledi.

 

SORUNLAR BELLİ

Döşemealtı’nda anket çalışmaları yaptırdıklarını ve vatandaşların en çok şikayetçi olduğu konuları belirlediklerini söyleyen Bekir Kıvrım, “İlçemizde vatandaşlarımızın en çok yakındığı konuların başında yol, altyapı, ulaşım, temizlik ve sokaklarımızda gezen başı boş hayvanlar olduğunu gördük. Biz de bu doğrultuda hazırlıklarımızı yaptık. Göreve gelir gelmez bu sorunları çözmek için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Yol sorununu yapacakları beton ve asfalt plent tesisi ile çözüme kavuşturacaklarından bahseden Kıvrım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Asfalt plent ve beton tesisimiz ile hem süreci hızlandırmış olacağız hem de belediyemizi önemli ölçüde tasarruf ettireceğiz. Antalya Büyükşehir Belediyemizde inşallah Hakan Tütüncü başkanımız ile birlikte koordineli çalışarak altyapı sorununun üstesinden geleceğiz. İlçemizde bir ring sistemi kuracağız ulaşım problemini ortadan kaldıracağız. Projelerimiz hazır. Sizlerin teveccühü ile bu göreve geldiğimizde hepsini bir bir yerine getireceğiz.”

Sokak hayvanları için de çalışmalarının hazır olduğunu belirten Bekir Kıvrım, “Hizmete alacağımız hayvan barınağımız ile sokaklarımız da can dostlarımız da artık daha güvende olacak. Kendi haline bırakılan hayvan barınaklarının aksine içerisinde veterinerlik hizmetlerinin verildiği, vatandaşlarımızın istediği zaman gidip zaman geçirebilecekleri modern bir tesis kuracağız. Ayrıca ilçemizde yaşayanların profili de değişiyor. Artık herkesin evinde bir can dostu var. İlçe dışına çıkacağı zamanlarda can dostuna güvenilir bir yer arayanlar için hayvan otelimiz bu projemiz içerisinde yer alacak. Kısacası her şeyin düşünüldüğü tam donanımlı tesisimizde can dostlarımız rahata erecek” diyerek sözlerine devam etti.

 

‘BİZ ÇALIŞACAĞIZ, DÖŞEMEALTI KAZANACAK’

İlçe başkanlığı döneminde Döşemealtı’na çok önemli projeler kazandırdıklarını söyleyen Kıvrım, “Hükümetimizin desteğiyle yapılamaz denilen her şeyi ilçe başkanlığım döneminde Döşemealtı’na kazandırdık. Devlet hastanemizin açılışı çok kısa bir süre sonra yapılacak. SGK Hizmet Binası, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çocuk Kütüphanesi ve daha nicesi. Bizim derdimiz Döşemealtı. Bizim derdimiz sizlersiniz. Bugün burada sizlere ne söz veriyorsam hepsini yapmakla yükümlüyüm. Eğer sözlerimi yerine getirmezsem gelip benden hesap sorun. Uzun lafın kısası biz çalışacağız, Döşemealtı kazanacak” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.