'Biz kime güveneceğiz'

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2024 - 14:20, Güncelleme: 16.02.2024 - 15:43
 

'Biz kime güveneceğiz'

Antalya'nın Serik İlçesi'nde oturan aile, Konya'da tamirciye bıraktıkları araca kesilen trafik cezası ile neye uğrayacağını şaşırdı. Aracın sahibi Şerife Çolak, "Tamirdeki aracımızı ehliyet bir kişi kullandığı için 8 bin lira ceza ödemem isteniyor. Mağdur olduk. Biz kime güveneceğiz" dedi

haberimizvar.net- Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan Şerife Solak ve oğlu Yasin Bekir Bayır, 11 Kasım'da kendilerine ait aracı tamir edilmek üzere Konya'da bir servise bıraktı. Yaklaşık 50 gün serviste kalan aracı alarak ilçeye geri dönen aile, bir süre sonra e-Devlet üzerinden gelen trafik cezası ile hayatlarının şokunu yaşadı. Yapılan incelemede cezanın 31 Aralık günü saat 22.48'de Selçuk Caddesi'nde "sürücü belgesi geçici olarak ya da tedbiren geri alındığı" halde araç kullanmaktan dolayı yazıldığı görüldü. Aile, aracın bırakıldığı servisi arasa da bir çözüm bulamadı. Cezayı kendileri ödeyen aile, aracın bırakıldığı usta tarafından bedelin kendilerine ödenmesini istedi.    "BİZ KİME GÜVENECEĞİZ"  Şerife Solak, “Aracımızı 2 ay önce tamir için Konya'da bir tamirciye bıraktık. Burada aracımız ehliyetsiz bir kişi tarafından kullanılıyor ve polislere yakalanıyor. 8 bin TL bana, 8 bin TL de sürücüye ceza kesiliyor. Ben firmayı aradığım zaman telefonlara cevap vermiyorlar. Suç duyurusunda bulunacağım. Ödemelerini istiyorum, arabayı ustanın çırağının kullandığını tahmin ediyoruz. Kimin kullandığı belli değil. Bizi oyalıyorlar, bizim başımıza gelenler başkasının başına gelmesin. Biz kime güveneceğiz” dedi.  Yasin Bekir Bayır ise, “11 Kasım'da aracı bıraktık, 50 gün orada kaldı. Ceza yazıldığını gördük. Araç tamirdeydi, ehliyetsiz sürücüskullanmış. Şu ana kadar bir çözüm bulunamadı, biz cezayı ödedik. Mağdur olduk” diye konuştu.
Antalya'nın Serik İlçesi'nde oturan aile, Konya'da tamirciye bıraktıkları araca kesilen trafik cezası ile neye uğrayacağını şaşırdı. Aracın sahibi Şerife Çolak, "Tamirdeki aracımızı ehliyet bir kişi kullandığı için 8 bin lira ceza ödemem isteniyor. Mağdur olduk. Biz kime güveneceğiz" dedi

haberimizvar.net- Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan Şerife Solak ve oğlu Yasin Bekir Bayır, 11 Kasım'da kendilerine ait aracı tamir edilmek üzere Konya'da bir servise bıraktı. Yaklaşık 50 gün serviste kalan aracı alarak ilçeye geri dönen aile, bir süre sonra e-Devlet üzerinden gelen trafik cezası ile hayatlarının şokunu yaşadı. Yapılan incelemede cezanın 31 Aralık günü saat 22.48'de Selçuk Caddesi'nde "sürücü belgesi geçici olarak ya da tedbiren geri alındığı" halde araç kullanmaktan dolayı yazıldığı görüldü. Aile, aracın bırakıldığı servisi arasa da bir çözüm bulamadı. Cezayı kendileri ödeyen aile, aracın bırakıldığı usta tarafından bedelin kendilerine ödenmesini istedi. 
 
"BİZ KİME GÜVENECEĞİZ" 
Şerife Solak, “Aracımızı 2 ay önce tamir için Konya'da bir tamirciye bıraktık. Burada aracımız ehliyetsiz bir kişi tarafından kullanılıyor ve polislere yakalanıyor. 8 bin TL bana, 8 bin TL de sürücüye ceza kesiliyor. Ben firmayı aradığım zaman telefonlara cevap vermiyorlar. Suç duyurusunda bulunacağım. Ödemelerini istiyorum, arabayı ustanın çırağının kullandığını tahmin ediyoruz. Kimin kullandığı belli değil. Bizi oyalıyorlar, bizim başımıza gelenler başkasının başına gelmesin. Biz kime güveneceğiz” dedi. 


Yasin Bekir Bayır ise, “11 Kasım'da aracı bıraktık, 50 gün orada kaldı. Ceza yazıldığını gördük. Araç tamirdeydi, ehliyetsiz sürücüskullanmış. Şu ana kadar bir çözüm bulunamadı, biz cezayı ödedik. Mağdur olduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.