'Biz rantı kentliye vereceğiz'

SİYASET 13.12.2023 - 14:52, Güncelleme: 13.12.2023 - 14:52
 

'Biz rantı kentliye vereceğiz'

CHP Muratpaşa belediye başkan aday adayı Ahmet Kumbul, "Muratpaşa'da birilerinin rant kazanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Biz kente yaşayan her halkın rantını artıracağız. İnsanlara dokunup, onların hayallerini değiştirmek için aday adayı olum" dedi.

haberimizvar.net- CHP'den Muratpaşa belediye başkan aday adayı olan önceki dönem Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, "Muratpaşa'nın yolunu, sokağını, caddesini her bölgesinin dokusunu ayrı ayrı biliyorum. Bu dönemde oralarda gördüğüm eksikliklerden dolayı, oradaki insanlara dokunup onların hayallerini değiştirmek için aday adayı oldum" dedi. Atatürk Parkı'ndaki bir kafede basınla buluşan Kumbul, "Kesinlikle rantı herhangi bir müteahhide, herhangi bir meclis üyesine, imza atan herhangi bir bürokrata ya da herhangi bir iş insanına değil, biz rantı kentliye vereceğiz. Bölgelerin rantını artıracağız. İnsanların evlerinin değerini yükselteceğiz. Örneğin plajların ve parkların yapılması o bölgenin rantını artırıyor. :iz bölgelerin rantını artıracağız. Biz kentte yaşayan her halkın tamamının rantını artıracağız. Ama birilerinin rant kazanmasına asla müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu. Siyasete 1994 yılında CHP Gençlik Kolları'na girerek başladığını belirten Ahmet Kumbul, şunları söyledi: " 2018 yılında Muratpaşa ilçe başkanlığına seçildim. O dönem girdiğimiz iki seçimde de çok büyük başarı kazandık. Bugüne kadar Muratpaşa'da alınmış en yüksek genel seçim iki oy oranını benim ilçe başkanlığım döneminde aldık. Haziran seçimlerinde yüzde 45.72, Kasım seçimlerinde yüzde 47.20 oy aldık. Muratpaşa'nın yolunu, sokağını, caddesini, her bölgesinin dokusunu ayrı ayrı biliyorum. Bu dönem oralarda gördüğüm eksikliklerden dolayı oradaki insanlara dokunup onların hayallerini değiştirmek adına aday adayı oldum"
CHP Muratpaşa belediye başkan aday adayı Ahmet Kumbul, "Muratpaşa'da birilerinin rant kazanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Biz kente yaşayan her halkın rantını artıracağız. İnsanlara dokunup, onların hayallerini değiştirmek için aday adayı olum" dedi.

haberimizvar.net- CHP'den Muratpaşa belediye başkan aday adayı olan önceki dönem Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, "Muratpaşa'nın yolunu, sokağını, caddesini her bölgesinin dokusunu ayrı ayrı biliyorum. Bu dönemde oralarda gördüğüm eksikliklerden dolayı, oradaki insanlara dokunup onların hayallerini değiştirmek için aday adayı oldum" dedi.

Atatürk Parkı'ndaki bir kafede basınla buluşan Kumbul, "Kesinlikle rantı herhangi bir müteahhide, herhangi bir meclis üyesine, imza atan herhangi bir bürokrata ya da herhangi bir iş insanına değil, biz rantı kentliye vereceğiz. Bölgelerin rantını artıracağız. İnsanların evlerinin değerini yükselteceğiz. Örneğin plajların ve parkların yapılması o bölgenin rantını artırıyor. :iz bölgelerin rantını artıracağız.

Biz kentte yaşayan her halkın tamamının rantını artıracağız. Ama birilerinin rant kazanmasına asla müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu. Siyasete 1994 yılında CHP Gençlik Kolları'na girerek başladığını belirten Ahmet Kumbul, şunları söyledi: " 2018 yılında Muratpaşa ilçe başkanlığına seçildim. O dönem girdiğimiz iki seçimde de çok büyük başarı kazandık. Bugüne kadar Muratpaşa'da alınmış en yüksek genel seçim iki oy oranını benim ilçe başkanlığım döneminde aldık. Haziran seçimlerinde yüzde 45.72, Kasım seçimlerinde yüzde 47.20 oy aldık. Muratpaşa'nın yolunu, sokağını, caddesini, her bölgesinin dokusunu ayrı ayrı biliyorum. Bu dönem oralarda gördüğüm eksikliklerden dolayı oradaki insanlara dokunup onların hayallerini değiştirmek adına aday adayı oldum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.