''Biz yaptık biz yaparız''

SİYASET 17.03.2024 - 12:01, Güncelleme: 17.03.2024 - 12:01
 

''Biz yaptık biz yaparız''

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Çığlık ve Yeşilbayır Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Büyük katılımla gerçekleşen toplantıda konuşan Kıvrım, Döşemealtı’nı Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir kent haline getireceklerini belirtti.

haberimizvar.net- CUMHUR İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kıvrım, seçim çalışmaları kapsamında Çığlık ve Yeşilbayır Mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı ve talepleri dinledi. Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz ve Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya’nın da katıldığı mahalle toplantılarında konuşan Kıvrım, Döşemealtı’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm için geldiklerini söyledi.   ‘BİZ YAPTIK, BİZ YAPARIZ’ Döşemealtı’nın 10 yıldır hizmete aç bırakıldığını dile getiren Kıvrım, “Yapamaz dedikleri her şeyi ilçe başkanlığım döneminde yaptık. Devlet Hastanemiz çok kısa bir süre sonra açılıyor. SGK hizmet binasını Döşemealtı’mıza taşıdık. Artık Antalya’ya gitmenize yok. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’miz hizmet vermeye devam ediyor. Kömürcüler Mahallemizin tapu sorunu çözüldü. Geçtiğimiz günlerde Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Çocuk Kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik. Döşemealtı için yapamaz dedikleri ne varsa hükümetimizin destekleriyle tamamladık. Bugüne kadar bu güzide ilçeye hizmetin en iyisini biz yaptık, yine bir yaparız” dedi.   PROJELER HAZIR İlçenin çok önemli problemleri olduğunu dile getiren Kıvrım, “Yollarımızın durumu ortada. Altyapı yok. Çöpler toplanmıyor. Ve daha nice sorunlar. Bunların hepsini biliyoruz ve bu sorunları çözecek projelerimiz hazır. Bir asfalt plent tesisi  kuracağız ve bu tesisimiz ile hem yollarımızı tamamlayacağız hem de belediyemizi önemli bir maddi yükten kurtaracağız. Büyükşehir Belediyemizde inşallah Hakan Tütüncü ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak altyapı sonunu bitireceğiz. Döşemealtı içerisinde oluşturacağımız ring seferleri ile ulaşıma çözüm bulacağız. Biz, hazır ve kararlıyız. 31 Mart’ta seçilmemiz halinde tüm sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.   ŞEFFAF BELEDİYECİLİK 31 Mart günü göreve gelmeleri halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyen Kıvrım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz, bugün burada ne söz verdiysek göreve geldiğimizde o sözleri bir bir tutacağız. Bunu hepiniz göreceksiniz. Ve bir hemşehrime verdiğim bir sözü yerine getirmezsem belediyenin kapısı her zaman açık. Gelip bana rahatlıkla hesap sorabilirsiniz. Bizim derdimiz hizmet, bizim derdimiz Döşemealtı. Ve ilçemizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir kent haline getirmek için durmadan yorulmadan çalışacağız.”
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Çığlık ve Yeşilbayır Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Büyük katılımla gerçekleşen toplantıda konuşan Kıvrım, Döşemealtı’nı Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir kent haline getireceklerini belirtti.
haberimizvar.net- CUMHUR İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kıvrım, seçim çalışmaları kapsamında Çığlık ve Yeşilbayır Mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı ve talepleri dinledi. Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz ve Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya’nın da katıldığı mahalle toplantılarında konuşan Kıvrım, Döşemealtı’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm için geldiklerini söyledi.
 
‘BİZ YAPTIK, BİZ YAPARIZ’
Döşemealtı’nın 10 yıldır hizmete aç bırakıldığını dile getiren Kıvrım, “Yapamaz dedikleri her şeyi ilçe başkanlığım döneminde yaptık. Devlet Hastanemiz çok kısa bir süre sonra açılıyor. SGK hizmet binasını Döşemealtı’mıza taşıdık. Artık Antalya’ya gitmenize yok. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’miz hizmet vermeye devam ediyor. Kömürcüler Mahallemizin tapu sorunu çözüldü. Geçtiğimiz günlerde Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Çocuk Kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik. Döşemealtı için yapamaz dedikleri ne varsa hükümetimizin destekleriyle tamamladık. Bugüne kadar bu güzide ilçeye hizmetin en iyisini biz yaptık, yine bir yaparız” dedi.
 
PROJELER HAZIR
İlçenin çok önemli problemleri olduğunu dile getiren Kıvrım, “Yollarımızın durumu ortada. Altyapı yok. Çöpler toplanmıyor. Ve daha nice sorunlar. Bunların hepsini biliyoruz ve bu sorunları çözecek projelerimiz hazır. Bir asfalt plent tesisi  kuracağız ve bu tesisimiz ile hem yollarımızı tamamlayacağız hem de belediyemizi önemli bir maddi yükten kurtaracağız. Büyükşehir Belediyemizde inşallah Hakan Tütüncü ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak altyapı sonunu bitireceğiz. Döşemealtı içerisinde oluşturacağımız ring seferleri ile ulaşıma çözüm bulacağız. Biz, hazır ve kararlıyız. 31 Mart’ta seçilmemiz halinde tüm sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.
 
ŞEFFAF BELEDİYECİLİK
31 Mart günü göreve gelmeleri halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyen Kıvrım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz, bugün burada ne söz verdiysek göreve geldiğimizde o sözleri bir bir tutacağız. Bunu hepiniz göreceksiniz. Ve bir hemşehrime verdiğim bir sözü yerine getirmezsem belediyenin kapısı her zaman açık. Gelip bana rahatlıkla hesap sorabilirsiniz. Bizim derdimiz hizmet, bizim derdimiz Döşemealtı. Ve ilçemizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir kent haline getirmek için durmadan yorulmadan çalışacağız.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.