'Bize oy verecekleri söylüyorlardı'

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.04.2024 - 01:07, Güncelleme: 01.04.2024 - 01:07
 

'Bize oy verecekleri söylüyorlardı'

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, büyükşehir belediye başkanlığı seçimine ilişkin "Birçok partiden hemşehrimiz, farklı partilerden olduğunu ifade etse de bize oy vereceklerini söylüyorlardı. Milletimiz ne diyorsa başımızın üstünedir. Saygı duymaktan başka yapacağımız bir şey yok" dedi.

haberimizvar.net- Antalya'da İl Seçim Kurulu, Kepez ve Döşemealtı ilçe seçim kurullarının bulunduğu Antalya Bölge Adliye Mahkemesi'ne, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik ve İbrahim Ethem Taş ve partililer geldi. Adliye binası önünde soruları yanıtlayan Milletvekili Mustafa Köse, “Yani saygı duymaktan başka yapacağımız bir şey yok. Adaylarımız, bizler, tüm teşkilatlarımız sahada çok yoğun bir çalışma ortaya koyduk. Ama netice itibarıyla milletin takdiri başımızın üzerine, her şeyin üzerinde. Sonuçları değerlendireceğiz, önümüze bakacağız, yanlışlarımız nerede onu görüp düzelteceğiz inşallah. Hayırlı olmasını diliyorum. Henüz bitmemiş yerler var, sonuçlar tamamlanmamış sandıklarımız var. Gerekli itirazları arkadaşlarımız sandıklarla ilgili çalışmaları yapıyorlar. Biz de arkadaşlara kolaylık dilemek için geldik" dedi. "SONUÇLARI DEĞERLENDİRECEĞİZ" Seçim sürecinde baştan itibaren milletvekilleri, bütün teşkilatlar, adaylar, meclis üyeleri ile sahada olduklarını da söyleyen Köse, şu değerlendirmede bulundu: “Doğrusunu söylemek gerekirse vatandaşın teveccühü, özellikle büyükşehir anlamında söylüyorum, oldukça fazlaydı ve gittiğimiz yerlerde de her kesimden insanla, farklı partilerden de insanlarla diyaloglarımız son derece iyiydi ve iyi karşılanıyorduk. Birçok partiden hemşehrimiz, farklı partilerden olduğunu ifade etse de bize oy vereceklerini söylüyorlardı. Doğrusu bizi ümitvar kılıyordu bu ve net bir şekilde seçimi alacağımızı düşünüyorduk. Şaşırdığımız bir neticeyle karşı karşıyayız ama vatandaşın tercihi az evvel de söylediğim gibi her şeyin üzerindedir. Milletimiz ne diyorsa başımızın üstünedir. Sonuçları değerlendireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız da zaten gerekli açıklamayı yapacaklar. Bize düşen yılmadan çalışmaya devam etmek. Vatandaşın gönlünü kazanmaya çalışmaya devam edeceğiz."
AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, büyükşehir belediye başkanlığı seçimine ilişkin "Birçok partiden hemşehrimiz, farklı partilerden olduğunu ifade etse de bize oy vereceklerini söylüyorlardı. Milletimiz ne diyorsa başımızın üstünedir. Saygı duymaktan başka yapacağımız bir şey yok" dedi.

haberimizvar.net- Antalya'da İl Seçim Kurulu, Kepez ve Döşemealtı ilçe seçim kurullarının bulunduğu Antalya Bölge Adliye Mahkemesi'ne, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik ve İbrahim Ethem Taş ve partililer geldi. Adliye binası önünde soruları yanıtlayan Milletvekili Mustafa Köse, “Yani saygı duymaktan başka yapacağımız bir şey yok. Adaylarımız, bizler, tüm teşkilatlarımız sahada çok yoğun bir çalışma ortaya koyduk. Ama netice itibarıyla milletin takdiri başımızın üzerine, her şeyin üzerinde. Sonuçları değerlendireceğiz, önümüze bakacağız, yanlışlarımız nerede onu görüp düzelteceğiz inşallah. Hayırlı olmasını diliyorum. Henüz bitmemiş yerler var, sonuçlar tamamlanmamış sandıklarımız var. Gerekli itirazları arkadaşlarımız sandıklarla ilgili çalışmaları yapıyorlar. Biz de arkadaşlara kolaylık dilemek için geldik" dedi.

"SONUÇLARI DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Seçim sürecinde baştan itibaren milletvekilleri, bütün teşkilatlar, adaylar, meclis üyeleri ile sahada olduklarını da söyleyen Köse, şu değerlendirmede bulundu: “Doğrusunu söylemek gerekirse vatandaşın teveccühü, özellikle büyükşehir anlamında söylüyorum, oldukça fazlaydı ve gittiğimiz yerlerde de her kesimden insanla, farklı partilerden de insanlarla diyaloglarımız son derece iyiydi ve iyi karşılanıyorduk. Birçok partiden hemşehrimiz, farklı partilerden olduğunu ifade etse de bize oy vereceklerini söylüyorlardı. Doğrusu bizi ümitvar kılıyordu bu ve net bir şekilde seçimi alacağımızı düşünüyorduk. Şaşırdığımız bir neticeyle karşı karşıyayız ama vatandaşın tercihi az evvel de söylediğim gibi her şeyin üzerindedir. Milletimiz ne diyorsa başımızın üstünedir. Sonuçları değerlendireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız da zaten gerekli açıklamayı yapacaklar. Bize düşen yılmadan çalışmaya devam etmek. Vatandaşın gönlünü kazanmaya çalışmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.