Bizim iktidarımızda saraylar yurt olacak

GÜNDEM 21.09.2021 - 14:20, Güncelleme: 21.09.2021 - 14:20
 

Bizim iktidarımızda saraylar yurt olacak

Üniversite öğrencilerinin barınacak yer bulamasına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan şahin’den geldi

haberimizvar.net- Üniversite öğrencilerinin barınacak yer bulamasına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan şahin’den geldi. Şahin, “Öğrenciler başlarını sokacakları bir çatı bulamazken yurt yapmak yerine; ABD'ye gökdelen diken, Her köşe başına saray, köşk inşa eden, lüks makam araçlarından inmeyen, beş maaş alan, memleketin bütün kaynaklarını beşli çeteye peşkeş çeken, Vatandaşa IBAN veren, Bu bezirgan saltanat, bu saray rejimi er geç yıkılacak! CHP iktidarında AKP Genel Başkanı'nın ikamet ettiği lüks saray öğrenci yurdu olarak hizmet verecektir” dedi.
Üniversite öğrencilerinin barınacak yer bulamasına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan şahin’den geldi

haberimizvar.net- Üniversite öğrencilerinin barınacak yer bulamasına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan şahin’den geldi. Şahin, “Öğrenciler başlarını sokacakları bir çatı bulamazken yurt yapmak yerine; ABD'ye gökdelen diken, Her köşe başına saray, köşk inşa eden, lüks makam araçlarından inmeyen, beş maaş alan, memleketin bütün kaynaklarını beşli çeteye peşkeş çeken,

Vatandaşa IBAN veren, Bu bezirgan saltanat, bu saray rejimi er geç yıkılacak! CHP iktidarında AKP Genel Başkanı'nın ikamet ettiği lüks saray öğrenci yurdu olarak hizmet verecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.