“Bizim olimpiyatımız Kırkpınar”

SPOR 30.06.2023 - 11:51, Güncelleme: 30.06.2023 - 11:51
 

“Bizim olimpiyatımız Kırkpınar”

“Paşa’nın Aslanı” lakabıyla er meydanlarında anılan Başpehlivan Orhan Okulu bu yıl 662’ncisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri hedeflediğini belirterek “Bizim olimpiyatımız Kırkpınar” dedi.

haberimizvar.net- Sezona iyi bir başlangıç yapan Muratpaşa Belediyespor Başpehlivanı Okulu, 7-9 Temmuz tarihlerinde 662’ncisi yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için antrenmanlarını sürdürüyor. 34 yaşındaki başarılı sporcu, 11 yaşındayken minik boylarda kispet bağladığı Kırkpınar er meydanına altın kemer için çıkacak. Geçmiş yıllarda 2 kez kazandığı Kırkpınar başpehlivanlığını yeniden alıp ebedi kemer için yeni bir meydan okumaya hazırlanan Paşanın Aslanı, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi. Okulu, “Kırkpınar bizim olimpiyatımız. Allah sakatlık vermediği sürece orada savaşacağız. Altın kemeri de Antalya’ya, Muratpaşa’ya getirmek istiyorum” diye konuştu. Bu süreçte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kendisine verdiği desteğin de çok önemli olduğunu dile getiren “Ağabey kardeş gibiyiz” dedi.   
“Paşa’nın Aslanı” lakabıyla er meydanlarında anılan Başpehlivan Orhan Okulu bu yıl 662’ncisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri hedeflediğini belirterek “Bizim olimpiyatımız Kırkpınar” dedi.

haberimizvar.net- Sezona iyi bir başlangıç yapan Muratpaşa Belediyespor Başpehlivanı Okulu, 7-9 Temmuz tarihlerinde 662’ncisi yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için antrenmanlarını sürdürüyor. 34 yaşındaki başarılı sporcu, 11 yaşındayken minik boylarda kispet bağladığı Kırkpınar er meydanına altın kemer için çıkacak. Geçmiş yıllarda 2 kez kazandığı Kırkpınar başpehlivanlığını yeniden alıp ebedi kemer için yeni bir meydan okumaya hazırlanan Paşanın Aslanı, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi. Okulu, “ Kırkpınar bizim olimpiyatımız. Allah sakatlık vermediği sürece orada savaşacağız. Altın kemeri de Antalya’ya, Muratpaşa’ya getirmek istiyorum” diye konuştu. Bu süreçte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kendisine verdiği desteğin de çok önemli olduğunu dile getiren “Ağabey kardeş gibiyiz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.