Böcek Antalyalı muhtarları ağırladı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.10.2023 - 14:22, Güncelleme: 20.10.2023 - 14:22
 

Böcek Antalyalı muhtarları ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muhtarlar Günü'nü kutladı. 'Çalışma arkadaşlarım' dediği muhtarlar ile Antalya'ya hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “El ele çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- Batı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Akcan, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç, Döşemealtı Muhtarlar Dernek Başkanı Alkan Altun, Manavgat Muhtarlar Dernek Başkanı Tahsin Yılmaz ve Kadın Muhtarlar Derneği Antalya Temsilcisi Hülya Bozkurt, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Başkan Muhittin Böcek'i ziyaret etti.  'BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ' 29 yıllık siyasi yaşamı boyunca muhtarları hep çalışma arkadaşı olarak gördüğünü söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Sizlerle olmaktan, sizlerle çalışmaktan onur duyuyorum. Şehrimize birlikte hizmet etmekten gurur duyduğum çalışma arkadaşlarımın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp de Başkan Böcek'e kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. “Muhtarlar olarak mahallelerimizin hizmetler konusunda köprü vazifesi görüyoruz" diyen Alp şöyle konuştu: “Kamu kurumlarıyla, alt belediyelerle ve Büyükşehir Belediyemize bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Ne zaman arasak size ulaşabiliyoruz. Sizinle her zaman çalışmak isteriz." ANTALYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ Başkan Böcek, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Alkan Altun ev sahipliğinde Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, muhtarlar dernek başkanları ve muhtarların katılımıyla düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlama programına da katıldı. Başkan Böcek burada yaptığı konuşmada, “913 mahalle muhtarımızla 4.5 yıldır Antalya için çalışıyoruz. Demokrasinin temel taşı muhtarlarımızla birlikte hareket ediyor, şehrimizin sorunlarını birlikte çözüyoruz. Değerli yol arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muhtarlar Günü'nü kutladı. 'Çalışma arkadaşlarım' dediği muhtarlar ile Antalya'ya hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “El ele çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- Batı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Akcan, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç, Döşemealtı Muhtarlar Dernek Başkanı Alkan Altun, Manavgat Muhtarlar Dernek Başkanı Tahsin Yılmaz ve Kadın Muhtarlar Derneği Antalya Temsilcisi Hülya Bozkurt, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Başkan Muhittin Böcek'i ziyaret etti. 

'BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

29 yıllık siyasi yaşamı boyunca muhtarları hep çalışma arkadaşı olarak gördüğünü söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Sizlerle olmaktan, sizlerle çalışmaktan onur duyuyorum. Şehrimize birlikte hizmet etmekten gurur duyduğum çalışma arkadaşlarımın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp de Başkan Böcek'e kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. “Muhtarlar olarak mahallelerimizin hizmetler konusunda köprü vazifesi görüyoruz" diyen Alp şöyle konuştu:

“Kamu kurumlarıyla, alt belediyelerle ve Büyükşehir Belediyemize bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Ne zaman arasak size ulaşabiliyoruz. Sizinle her zaman çalışmak isteriz."

ANTALYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Böcek, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Alkan Altun ev sahipliğinde Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, muhtarlar dernek başkanları ve muhtarların katılımıyla düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlama programına da katıldı. Başkan Böcek burada yaptığı konuşmada, “913 mahalle muhtarımızla 4.5 yıldır Antalya için çalışıyoruz. Demokrasinin temel taşı muhtarlarımızla birlikte hareket ediyor, şehrimizin sorunlarını birlikte çözüyoruz. Değerli yol arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.