Böcek ASAT'ın devasa borcunu açıkladı

GÜNDEM 08.08.2022 - 17:34, Güncelleme: 08.08.2022 - 17:50
 

Böcek ASAT'ın devasa borcunu açıkladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayın meclis toplantısında konuşan Başkan Böcek, ASAT'a 128 milyon lira elektrik borcu geldiğini açıkladı

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Muhittin Böcek başkanlığında yapıldı. 186 maddenin görüşüldüğü mecliste ilgili maddelere komisyona gönderildi. Toplantının açılışında söz alan AKP Grup Sözcüsü Ali Çetin, Haziran ayı meclisinde Böcek'in sözünü kestiğini hatırlattı. Bunun yanı sıra Böcek'in kendisine emir kipiyle konuştuğunu belirten Çetin, belediye yönetiminin sürekli borç edebiyatı yaptığını belirtti.  HALKIN İÇİNE KARIŞIN Çetin'in ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, borç edebiyatı yapmadığını, önceki dönemden gelen projeleri tamamladıklarını söyledi.  "Sen hiç halkın arasına çıkıyor musun" diyerek Çetin'e yüklenen Böcek, "Çiftçinin, üreticinin halini görüyor musunuz, vatandaşın halini görüyor musunuz? Merak etmeyin genel seçim yaklaşıyor. Halk size bunların hesabını soracak" dedi.  ASAT'IN BORCUNU AÇIKLADI Konuşmasına ASAT ile devam eden Böcek, "ASAT'a normalde 28 milyon civarı elektrik faturası gelirdi. Geçen ay 128 milyon lira fatura geldi. Bu nedir kardeşim ya. Ülkeyi ne hale getirdiniz. Vatandaş perişan" diye konuştu. Karşılıklı atışmaların ardından gündem maddeleri oylanmaya devam etti. Alanya toplantı halinde 193 işyerinin kiraya verilmesini öngören madde MHP, CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin oylarıyla geri çekildi. AKP ve bağımsız üye İlhami Yıldıran'ın ise maddeye ret oyu verdi.   ŞAŞALI DÖNEMİNİZ BİTTİ  Gündem dışı konuşan AK Parti grup sözcüsü Ali Çetin, vatandaşlar adına sordukları her soruya Başkan Böcek'in alaycı bir tutumda cevap verdiğini, makamına yakıştırmadıklarını söyledi. Koronavirüs, yangınlar ve ekonomik krizle boğuştuklarını aktaran Başkan Böcek, “Tüm zorluklar dahil olmak üzere bu hale biz getirmedik. Sevinsene Muhittin Böcek hizmet etmiyorsa. Gelecekte demek ki öyle umudunuz var ama çok beklersiniz. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak bilerek geldik buralara. O şaşaalı döneminizi sandığa gömdüğümüz günleri unutmayın. Biz o günleri unuttuk, teşekkür ettik. Seçimde demokrasi var inşallah genel seçim yaklaşıyor. Onu da göreceksiniz. Boyunuzun ölçüsünü orada da alacaksınız. Siyaset yapmayalım diyoruz, siyaseti yapıyorsunuz" diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayın meclis toplantısında konuşan Başkan Böcek, ASAT'a 128 milyon lira elektrik borcu geldiğini açıkladı
haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Muhittin Böcek başkanlığında yapıldı. 186 maddenin görüşüldüğü mecliste ilgili maddelere komisyona gönderildi. Toplantının açılışında söz alan AKP Grup Sözcüsü Ali Çetin, Haziran ayı meclisinde Böcek'in sözünü kestiğini hatırlattı. Bunun yanı sıra Böcek'in kendisine emir kipiyle konuştuğunu belirten Çetin, belediye yönetiminin sürekli borç edebiyatı yaptığını belirtti. 
HALKIN İÇİNE KARIŞIN
Çetin'in ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, borç edebiyatı yapmadığını, önceki dönemden gelen projeleri tamamladıklarını söyledi.  "Sen hiç halkın arasına çıkıyor musun" diyerek Çetin'e yüklenen Böcek, "Çiftçinin, üreticinin halini görüyor musunuz, vatandaşın halini görüyor musunuz? Merak etmeyin genel seçim yaklaşıyor. Halk size bunların hesabını soracak" dedi. 
ASAT'IN BORCUNU AÇIKLADI
Konuşmasına ASAT ile devam eden Böcek, "ASAT'a normalde 28 milyon civarı elektrik faturası gelirdi. Geçen ay 128 milyon lira fatura geldi. Bu nedir kardeşim ya. Ülkeyi ne hale getirdiniz. Vatandaş perişan" diye konuştu. Karşılıklı atışmaların ardından gündem maddeleri oylanmaya devam etti. Alanya toplantı halinde 193 işyerinin kiraya verilmesini öngören madde MHP, CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin oylarıyla geri çekildi. AKP ve bağımsız üye İlhami Yıldıran'ın ise maddeye ret oyu verdi.
 
ŞAŞALI DÖNEMİNİZ BİTTİ 
Gündem dışı konuşan AK Parti grup sözcüsü Ali Çetin, vatandaşlar adına sordukları her soruya Başkan Böcek'in alaycı bir tutumda cevap verdiğini, makamına yakıştırmadıklarını söyledi. Koronavirüs, yangınlar ve ekonomik krizle boğuştuklarını aktaran Başkan Böcek, “Tüm zorluklar dahil olmak üzere bu hale biz getirmedik. Sevinsene Muhittin Böcek hizmet etmiyorsa. Gelecekte demek ki öyle umudunuz var ama çok beklersiniz. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak bilerek geldik buralara. O şaşaalı döneminizi sandığa gömdüğümüz günleri unutmayın. Biz o günleri unuttuk, teşekkür ettik. Seçimde demokrasi var inşallah genel seçim yaklaşıyor. Onu da göreceksiniz. Boyunuzun ölçüsünü orada da alacaksınız. Siyaset yapmayalım diyoruz, siyaseti yapıyorsunuz" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.