Böcek İyi Parti’de

GÜNDEM 29.06.2021 - 17:02, Güncelleme: 29.06.2021 - 17:02
 

Böcek İyi Parti’de

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Böcek, “Tedavim sürecindeki dualarınız için teşekkür ederim. İttifak olarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Covid-19 tedavi süreciyle ilgili olarak, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve il divanına teşekkür ziyareti yaptı. Başkan Böcek, “Sağlık sürecinde desteğiniz için sizin huzurunuzda İyi Partili vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bu zor sürecin ardından kaldığımız yerden Antalya’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Antalya mızı hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Millet İttifakı olarak, omuz omuza çalışmaya, Antalya’mız için projelerimizi yine birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana ve tedavim süresince bana olan desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ise, “Sağlığınıza kavuşup göreve dönmenize çok sevindik. Antalya’da Millet İttifakı’nın ne kadar doğru işlere imza attığını tüm Türkiye biliyor ve takip ediyor. Pandemi sürecinde ülkede yaşanan sıkıntılar ortada. ‘Biz birlikte yaparız’ diyerek çıktığımız yolda Antalyalı hemşerilerimize hizmet edebilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Değerli Başkanıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Böcek, “Tedavim sürecindeki dualarınız için teşekkür ederim. İttifak olarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Covid-19 tedavi süreciyle ilgili olarak, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve il divanına teşekkür ziyareti yaptı. Başkan Böcek, “Sağlık sürecinde desteğiniz için sizin huzurunuzda İyi Partili vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bu zor sürecin ardından kaldığımız yerden Antalya’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Antalya mızı hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Millet İttifakı olarak, omuz omuza çalışmaya, Antalya’mız için projelerimizi yine birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana ve tedavim süresince bana olan desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ise, “Sağlığınıza kavuşup göreve dönmenize çok sevindik. Antalya’da Millet İttifakı’nın ne kadar doğru işlere imza attığını tüm Türkiye biliyor ve takip ediyor. Pandemi sürecinde ülkede yaşanan sıkıntılar ortada. ‘Biz birlikte yaparız’ diyerek çıktığımız yolda Antalyalı hemşerilerimize hizmet edebilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Değerli Başkanıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.