Böcek lehine çekildi

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.03.2024 - 11:26, Güncelleme: 23.03.2024 - 11:26
 

Böcek lehine çekildi

Adalet Partisi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Koç, yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek'i desteklemek için adaylıktan çekildi.

haberimizvar.net- 31 Mart seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan 27 isimden birisi olan Adalet Partisi’nin adayı Osman Koç, basın toplantısı düzenledi. Geçen seçimlerde ATA İttifakı’nın içerisinde yer alan Adalet Partisi’nin adayı Koç, CHP’nin adayı Muhittin Böcek lehine adaylıktan çekildiğini ve seçimlerde Böcek’i destekleyeceklerini açıkladı. Geçen seçimlerde ATA İttifakı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde belirleyici olduklarını belirten Koç, "İttifakın kurulmasında büyük emeği olan Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sayın Mehmet Sağlam’ın Antalya’mızda, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, mevcut başkan Muhittin Böcek’i destek açıklamasının ardından bizler de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’i desteklemek adına, Antalya’mız için, memleketimiz için, siz değerli hemşehrilerimiz için, Adalet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekilmiş bulunmaktayım. Memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 
Adalet Partisi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Koç, yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek'i desteklemek için adaylıktan çekildi.

haberimizvar.net- 31 Mart seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan 27 isimden birisi olan Adalet Partisi’nin adayı Osman Koç, basın toplantısı düzenledi. Geçen seçimlerde ATA İttifakı’nın içerisinde yer alan Adalet Partisi’nin adayı Koç, CHP’nin adayı Muhittin Böcek lehine adaylıktan çekildiğini ve seçimlerde Böcek’i destekleyeceklerini açıkladı.

Geçen seçimlerde ATA İttifakı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde belirleyici olduklarını belirten Koç, "İttifakın kurulmasında büyük emeği olan Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sayın Mehmet Sağlam’ın Antalya’mızda, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, mevcut başkan Muhittin Böcek’i destek açıklamasının ardından bizler de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’i desteklemek adına, Antalya’mız için, memleketimiz için, siz değerli hemşehrilerimiz için, Adalet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekilmiş bulunmaktayım. Memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.