Böcek Manavgat'ta seçimi almaya kararlı

SİYASET 12.02.2024 - 15:33, Güncelleme: 12.02.2024 - 15:45
 

Böcek Manavgat'ta seçimi almaya kararlı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, 5 yılda 2 milyar 424 milyon liralık yatırım yaptıkları Manavgat'ı yeniden almaya kararlı olduklarını söyledi. Böcek, "Yeni dönemde Niyazi Nefi Kara ile yeni projeleri de hayata geçirmeyi arzuluyoruz. Manavgat, Niyazi Nefi Kara ile yoluna devam edecek" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Manavgat'ta CHP delegeleriyle birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. CHP İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri Sururi Çorabatır, Aliye Coşar, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’nın da katıldığı yemekte, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Manavgat'ta 15 yıl boyunca hizmet eden Şükrü Sözen’le birlikte çok güzel işler başardıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Yeni dönemde Niyazi Nefi Kara ile yeni projeleri de birlikte hayata geçirmeyi arzuluyoruz. Manavgat, Niyazi Nefi Kara ile yoluna devam edecek” dedi. İÇME SUYUNA BÜYÜK YATIRIM Başkan Muhittin Böcek, yeni dönemde de Antalya için Manavgat için yapılması gereken ne proje varsa hayata geçireceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 19 ilçeye ayrım yapmadan hizmet verdiğini aktaran Başkan Muhittin Böcek, “Manavgat’a toplam 2 milyar 424 milyon yatırım yaptık. Özellikle Manavgat’a içme suyu anlamında önemli yatırımlar kazandırdık. 113 milyon TL’lik yatırım ile 154 km içme suyu yatırımı gerçekleştirdik. Belenobası’na 158 milyon TL’lik içme suyu yatırımı yaptık. Yeşilbağ Mahallemizin yolu olmayan yerlerine katırlarla malzeme taşıyarak içme suyu getirdik. Bugüne kadar yapılmayanları yaptık” diye konuştu.    EN BÜYÜK RAKİP KENDİMİZ Gazipaşa’dan Kaş’a kadar, 19 ilçede 913 mahallede doğru projelerle ve liyakatli kadrolarla Antalya’yı yönetmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Böcek, “Herkesin belediye başkanı olarak, herkese hizmet edeceğiz. Hiçbir adayla tartışmamız olmayacak. En büyük rakibimiz kendimiz. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya, 5 yıl daha herkesin belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, 5 yılda 2 milyar 424 milyon liralık yatırım yaptıkları Manavgat'ı yeniden almaya kararlı olduklarını söyledi. Böcek, "Yeni dönemde Niyazi Nefi Kara ile yeni projeleri de hayata geçirmeyi arzuluyoruz. Manavgat, Niyazi Nefi Kara ile yoluna devam edecek" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Manavgat'ta CHP delegeleriyle birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. CHP İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri Sururi Çorabatır, Aliye Coşar, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’nın da katıldığı yemekte, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Manavgat'ta 15 yıl boyunca hizmet eden Şükrü Sözen’le birlikte çok güzel işler başardıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Yeni dönemde Niyazi Nefi Kara ile yeni projeleri de birlikte hayata geçirmeyi arzuluyoruz. Manavgat, Niyazi Nefi Kara ile yoluna devam edecek” dedi.


İÇME SUYUNA BÜYÜK YATIRIM
Başkan Muhittin Böcek, yeni dönemde de Antalya için Manavgat için yapılması gereken ne proje varsa hayata geçireceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 19 ilçeye ayrım yapmadan hizmet verdiğini aktaran Başkan Muhittin Böcek, “Manavgat’a toplam 2 milyar 424 milyon yatırım yaptık. Özellikle Manavgat’a içme suyu anlamında önemli yatırımlar kazandırdık. 113 milyon TL’lik yatırım ile 154 km içme suyu yatırımı gerçekleştirdik. Belenobası’na 158 milyon TL’lik içme suyu yatırımı yaptık. Yeşilbağ Mahallemizin yolu olmayan yerlerine katırlarla malzeme taşıyarak içme suyu getirdik. Bugüne kadar yapılmayanları yaptık” diye konuştu. 

 

EN BÜYÜK RAKİP KENDİMİZ
Gazipaşa’dan Kaş’a kadar, 19 ilçede 913 mahallede doğru projelerle ve liyakatli kadrolarla Antalya’yı yönetmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Böcek, “Herkesin belediye başkanı olarak, herkese hizmet edeceğiz. Hiçbir adayla tartışmamız olmayacak. En büyük rakibimiz kendimiz. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya, 5 yıl daha herkesin belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.