Böcek veto etmiş

GÜNDEM 24.02.2023 - 17:55, Güncelleme: 25.02.2023 - 00:42
 

Böcek veto etmiş

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fettah Tamince’nin rezidans yapmak istediği alana çekilen imar kararı Muhittin Böcek’ten veto yedi.

Tamince, Lara’da eski GTI binasını yıkıp yerine rezidans yapmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden onayı almıştı. Tamince’ye 9 kata kadar rezidans yapmasının yolunu açan plan notu meclise katılan tüm partilerin üyelerinin oyu ile meclisten geçmişti. BÖCEK’TEN VETO GELDİ Kamuoyunda büyük tepki çeken kararın ardından bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek meclis kararını veto etti. Böcek, bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Antalya Büyükşehir Belediye Meclisimizin 17.02.2023 tarihli toplantısında gündemin 30.maddesi olarak görüşülen, Muratpaşa Belediyesinden gelen 1/1000’lik plan teklifini tekrar görüşülmek üzere Meclisimize iade ettim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fettah Tamince’nin rezidans yapmak istediği alana çekilen imar kararı Muhittin Böcek’ten veto yedi.

Tamince, Lara’da eski GTI binasını yıkıp yerine rezidans yapmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden onayı almıştı. Tamince’ye 9 kata kadar rezidans yapmasının yolunu açan plan notu meclise katılan tüm partilerin üyelerinin oyu ile meclisten geçmişti.

BÖCEK’TEN VETO GELDİ

Kamuoyunda büyük tepki çeken kararın ardından bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek meclis kararını veto etti.

Böcek, bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Antalya Büyükşehir Belediye Meclisimizin 17.02.2023 tarihli toplantısında gündemin 30.maddesi olarak görüşülen, Muratpaşa Belediyesinden gelen 1/1000’lik plan teklifini tekrar görüşülmek üzere Meclisimize iade ettim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.