Böcek, zabıtayı ziyaret etti

YEREL 07.09.2023 - 17:06, Güncelleme: 07.09.2023 - 17:06
 

Böcek, zabıtayı ziyaret etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası personeli, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197. yıl dönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

haberimizvar.net- Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Böcek, “İnsan sağlığı ve güvenliği için gece gündüz demeden denetimlerini sürdüren Zabıta Teşkilatımızın bu özel gününü kutluyorum” dedi.  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi. Zabıta Dairesi Başkanı Behiç Özdemir ve zabıta personelini makamında kabul eden Başkan Böcek, “Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197. Yılını kutluyorum” diye konuştu.  ZABITA PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ Antalya’nın yerli ve ziyaretçilerle birlikte 25 milyona ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Muhittin Böcek, zabıtanın da insan sağlığı ve güvenliği başta olmak vatandaşların mutluluğu için çalıştığını belirtti. Gazipaşa’dan Kaş’a kadar gece gündüz demeden her türlü olumsuzlukla mücadele eden ve denetimlerini sürdüren zabıta personeline teşekkür eden Başkan Böcek, şöyle konuştu: “Zabıtalar belediyemizin aynasıdır. Sizler bizim yüz akımızsınız. Sizlerle gurur duyuyorum. Göreve geldiğimizde 138 zabıtamız vardı. Bugün itibariyle 219 zabıtamızla Antalyalılara hizmet ediyoruz. Önümüzdeki günlerde zabıta sayımızı artıracağız.”   
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası personeli, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197. yıl dönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

haberimizvar.net-  Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Böcek, “İnsan sağlığı ve güvenliği için gece gündüz demeden denetimlerini sürdüren Zabıta Teşkilatımızın bu özel gününü kutluyorum” dedi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi. Zabıta Dairesi Başkanı Behiç Özdemir ve zabıta personelini makamında kabul eden Başkan Böcek, “ Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197. Yılını kutluyorum” diye konuştu. 

ZABITA PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Antalya’nın yerli ve ziyaretçilerle birlikte 25 milyona ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Muhittin Böcek, zabıtanın da insan sağlığı ve güvenliği başta olmak vatandaşların mutluluğu için çalıştığını belirtti. Gazipaşa’dan Kaş’a kadar gece gündüz demeden her türlü olumsuzlukla mücadele eden ve denetimlerini sürdüren zabıta personeline teşekkür eden Başkan Böcek, şöyle konuştu: “Zabıtalar belediyemizin aynasıdır. Sizler bizim yüz akımızsınız. Sizlerle gurur duyuyorum. Göreve geldiğimizde 138 zabıtamız vardı. Bugün itibariyle 219 zabıtamızla Antalyalılara hizmet ediyoruz. Önümüzdeki günlerde zabıta sayımızı artıracağız.” 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.