Böcek'e destek kararı aldılar

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.03.2024 - 10:33, Güncelleme: 21.03.2024 - 10:33
 

Böcek'e destek kararı aldılar

Antalya'da, üyeleri ve destekçileriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya'da dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, üyeleri ve destekçileriyle Konyaaltı'ndaki otelde biraraya geldi. İftar yemeğinden sonra partililere seslenen Genel Başkan Mehmet Sağlam, “Geçen genel seçimlerde ATA İttifakı olarak yüzde 1 oy alamaz dedikleri dönemde tüm engellemelere rağmen çok kısa bir süre içerisinde 5.17'lik bir oy alarak, %95'lik kesimi kendimize muhtaç bırakarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sizlerle birlikte belirleyici olduk. Bütün hesapları ve kurulan oyunları bozduk" dedi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 81 il ve ilçelerinde hiçbir siyasi parti gözetmeksizin şehirlere en iyi hizmeyi verebilecek adayları desteklemem kararı aldıklarını belirten Sağlam, "Bu sebepte dolayı verdiğimiz sözü yerine getirmek için bugün Antalya'da inşallah Antalya'mıza en iyi hizmeti sunabilecek, vatandaşımızı rantçı müteahhitlere, yandaşlara değil halkına hizmet edecek belediye başkan adaylarını desteklediğimizi açıklayacağız. Bu bağlamda Antalya ilimizde yıllardır başarılı bir belediyecilik örneği sunan mevcut Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i destekleyeceğiz. Konyaaltı'nda Cem Kotan, Muratpaşa'da da Ümit Uysal'a destek olacağız. Türkiye İttifakı Partisi olarak bu 3 adaya desteğimizi açıklamak isterim" diye konuştu.
Antalya'da, üyeleri ve destekçileriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya'da dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, üyeleri ve destekçileriyle Konyaaltı'ndaki otelde biraraya geldi.

İftar yemeğinden sonra partililere seslenen Genel Başkan Mehmet Sağlam, “Geçen genel seçimlerde ATA İttifakı olarak yüzde 1 oy alamaz dedikleri dönemde tüm engellemelere rağmen çok kısa bir süre içerisinde 5.17'lik bir oy alarak, %95'lik kesimi kendimize muhtaç bırakarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sizlerle birlikte belirleyici olduk. Bütün hesapları ve kurulan oyunları bozduk" dedi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 81 il ve ilçelerinde hiçbir siyasi parti gözetmeksizin şehirlere en iyi hizmeyi verebilecek adayları desteklemem kararı aldıklarını belirten Sağlam, "Bu sebepte dolayı verdiğimiz sözü yerine getirmek için bugün Antalya'da inşallah Antalya'mıza en iyi hizmeti sunabilecek, vatandaşımızı rantçı müteahhitlere, yandaşlara değil halkına hizmet edecek belediye başkan adaylarını desteklediğimizi açıklayacağız. Bu bağlamda Antalya ilimizde yıllardır başarılı bir belediyecilik örneği sunan mevcut Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i destekleyeceğiz. Konyaaltı'nda Cem Kotan, Muratpaşa'da da Ümit Uysal'a destek olacağız. Türkiye İttifakı Partisi olarak bu 3 adaya desteğimizi açıklamak isterim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.