Böcek’in yakınındaki personelin testleri negatif

GÜNDEM 20.08.2020 - 15:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Böcek’in yakınındaki personelin testleri negatif

Koronavirüs teşhisiyle tedavi altına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedbiren izole edilen yakın personeli ile yüzyüze görüştüğü herkesin Covid-19 testi negatif çıktı.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde boğaz ağrısı şikayetiyle gitti hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisi sürerken, yakın mesai arkadaşları ve yüzyüze görüştüğü kişiler tedbiren evlerinde izole edilmişti. Bu kişilere yapılan koronavirüs testlerinin sonuçları dünden itibaren çıkmaya başladı. Genel Sekreter Cansel Tuncer başta olmak üzere genel sekreter yardımcıları, özel kalem, basın ekibi ve daire başkanlarının testleri negatif çıktı. Yine, Başkan Böcek’le randevusu olup yüzyüze görüşen kişilerin de testlerinin negatif olduğu bilgisi ulaştı.    SÖZEN’İN TESTİ DE NEGATİF Bu arada, Geçtiğimiz Cuma günü Başkan Muhittin Böcek’in ilçe programında beraber olduğu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in iknci testinin de negatif çıktığı öğrenildi. Sözen bunu sosyal medya hesabından, “Değerli hemşehrilerim, bugün yaptırmış olduğumuz ikinci COVİD-19 testimizin de NEGATİF çıktığını sizlerle paylaşma ihtiyacı hissediyorum. Virüsün yayılımını önlemek amacıyla siz değerli halkımızdan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına mutlaka uymalarını önemle rica ediyorum” sözleriyle duyurdu.  
Koronavirüs teşhisiyle tedavi altına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedbiren izole edilen yakın personeli ile yüzyüze görüştüğü herkesin Covid-19 testi negatif çıktı.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde boğaz ağrısı şikayetiyle gitti hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisi sürerken, yakın mesai arkadaşları ve yüzyüze görüştüğü kişiler tedbiren evlerinde izole edilmişti. Bu kişilere yapılan koronavirüs testlerinin sonuçları dünden itibaren çıkmaya başladı. Genel Sekreter Cansel Tuncer başta olmak üzere genel sekreter yardımcıları, özel kalem, basın ekibi ve daire başkanlarının testleri negatif çıktı. Yine, Başkan Böcek’le randevusu olup yüzyüze görüşen kişilerin de testlerinin negatif olduğu bilgisi ulaştı. 

 

SÖZEN’İN TESTİ DE NEGATİF

Bu arada, Geçtiğimiz Cuma günü Başkan Muhittin Böcek’in ilçe programında beraber olduğu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in iknci testinin de negatif çıktığı öğrenildi. Sözen bunu sosyal medya hesabından, “Değerli hemşehrilerim, bugün yaptırmış olduğumuz ikinci COVİD-19 testimizin de NEGATİF çıktığını sizlerle paylaşma ihtiyacı hissediyorum. Virüsün yayılımını önlemek amacıyla siz değerli halkımızdan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına mutlaka uymalarını önemle rica ediyorum” sözleriyle duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.