Böcek'ten buruk nikah

GÜNDEM 27.11.2023 - 09:48, Güncelleme: 27.11.2023 - 09:48
 

Böcek'ten buruk nikah

Başkan Muhittin Böcek’in ağabeyi Şadi Böcek, kendisi iyileştikten kısa bir süre sonra koronadan yaşamını yitirmişti. Böcek Şadi abisinin oğlunun nikahını kıydı. Şadi Böcek kardeşi için “Allah benim ömrümden alıp ona versin” diye yazmıştı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek korona salgınında değim yerindeyse Azraile çalım atmıştı. Böcek aylarca yoğun bakımda kalmış, hatta bir dönem umutlar da sona ermişti. Böcek aylarca tedavi görürken ağabeyi Şadi Böcek ise hastaneden hiç ayrılmamıştı. Ağabey kardeşin birbirlerine olan düşkünlüğü ise herkes tarafından biliniyordu. Böcek’in hastanede yattığı dönemde birde anı defteri tutuldu. Şadi Böcek’in oraya yazdığı, “Allah benim ömrümden alıp Muhittin’e versin” sözleri ise unutulmazdı. Ancak kaderin cilvesi bu olsa gerek ki, gerçekten Böcek o durumdan ayağa kalkmayı başararak yeniden hayata döndü. Ancak daha sonra Şadi Böcek, eşi ve oğlu korona olarak hastaneye yatırıldılar. Eşi ve oğlu iyileşirken Şadi Böcek o kadar şanslı değildi. “Allah benim ömrümden alıp Muhittin’e versin” sözleri adeta hayat buldu Muhittin Böcek iyileşirken 29 Ağustos 2021’de Şadi Böcek hayatını kaybetti. Başkan Böcek ağabeyinin kendisi için yazdığı mesajı da “İkinci Yaşam Siyaset ve İhanet” kitabında da yayınladı. Şadi Böcek’in oğlu Sefa Böcek hayatını Elina Mordovina ile birleştirdi. Çiftin nikahını ise Başkan Muhittin Böcek kıydı. Hayli duygulanan Böcek, yeğenine ve gelinine mutluluklar diledi.
Başkan Muhittin Böcek’in ağabeyi Şadi Böcek, kendisi iyileştikten kısa bir süre sonra koronadan yaşamını yitirmişti. Böcek Şadi abisinin oğlunun nikahını kıydı. Şadi Böcek kardeşi için “Allah benim ömrümden alıp ona versin” diye yazmıştı.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek korona salgınında değim yerindeyse Azraile çalım atmıştı. Böcek aylarca yoğun bakımda kalmış, hatta bir dönem umutlar da sona ermişti. Böcek aylarca tedavi görürken ağabeyi Şadi Böcek ise hastaneden hiç ayrılmamıştı. Ağabey kardeşin birbirlerine olan düşkünlüğü ise herkes tarafından biliniyordu.

Böcek’in hastanede yattığı dönemde birde anı defteri tutuldu. Şadi Böcek’in oraya yazdığı, “Allah benim ömrümden alıp Muhittin’e versin” sözleri ise unutulmazdı. Ancak kaderin cilvesi bu olsa gerek ki, gerçekten Böcek o durumdan ayağa kalkmayı başararak yeniden hayata döndü.

Ancak daha sonra Şadi Böcek, eşi ve oğlu korona olarak hastaneye yatırıldılar. Eşi ve oğlu iyileşirken Şadi Böcek o kadar şanslı değildi. “Allah benim ömrümden alıp Muhittin’e versin” sözleri adeta hayat buldu Muhittin Böcek iyileşirken 29 Ağustos 2021’de Şadi Böcek hayatını kaybetti.

Başkan Böcek ağabeyinin kendisi için yazdığı mesajı da “İkinci Yaşam Siyaset ve İhanet” kitabında da yayınladı. Şadi Böcek’in oğlu Sefa Böcek hayatını Elina Mordovina ile birleştirdi. Çiftin nikahını ise Başkan Muhittin Böcek kıydı. Hayli duygulanan Böcek, yeğenine ve gelinine mutluluklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.