Böcek'ten esnafa geçmiş olsun ziyareti

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.10.2023 - 13:58, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:58
 

Böcek'ten esnafa geçmiş olsun ziyareti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde Eski Sanayi Sitesi'nde çıkan yangında iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti. Can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Başkan Böcek, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

haberimizvar.net- Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Eski Sanayi Sitesi'nde ahşap atölyelerinin bulunduğu bölgede geçtiğimiz günlerde çıkan yangının ardından 5 iş yeri zarar gördü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gürbüz ve Ramazan Demir ile birlikte yangından etkilenen iş yerlerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.  'TÜM ESNAFIMIZA GEÇMİŞ OLSUN' Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa'dan yangın hakkında bilgi aldı. Can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğunu söyleyen Başkan Böcek, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti. İtfaiye ekiplerinin ihbarı alır almaz olay yerine geldiğini ve yoğun bir çalışma sonucu yangın daha da büyümeden söndürüldüğünü söyleyen Başkan Böcek, “Esnafımızı ziyaret ederek neler yapılabileceği noktasında görüştük. Önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceğiz. Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın. Tüm esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde Eski Sanayi Sitesi'nde çıkan yangında iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti. Can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Başkan Böcek, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

haberimizvar.net- Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Eski Sanayi Sitesi'nde ahşap atölyelerinin bulunduğu bölgede geçtiğimiz günlerde çıkan yangının ardından 5 iş yeri zarar gördü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gürbüz ve Ramazan Demir ile birlikte yangından etkilenen iş yerlerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

'TÜM ESNAFIMIZA GEÇMİŞ OLSUN'

Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa'dan yangın hakkında bilgi aldı. Can kaybı olmamasının en büyük teselli olduğunu söyleyen Başkan Böcek, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti. İtfaiye ekiplerinin ihbarı alır almaz olay yerine geldiğini ve yoğun bir çalışma sonucu yangın daha da büyümeden söndürüldüğünü söyleyen Başkan Böcek, “Esnafımızı ziyaret ederek neler yapılabileceği noktasında görüştük. Önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceğiz. Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın. Tüm esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.