Böcek’ten klima uyarısı

YEREL 12.07.2021 - 16:22, Güncelleme: 12.07.2021 - 16:22
 

Böcek’ten klima uyarısı

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı devam toplantısında ulaşım esnafına verilen yakıt desteği bir yıl daha uzatıldı. Başkan Böcek, salonda bulunan Otobüsçüler Odası Başkanı Arslan’a, “klimaları açın” dedi

haberimizvar.net- 44 gündem maddesini karara bağlamak üzere toplanan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, hafta sonu Edirne’de gerçekleşen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde kürsüye çıkan Antalyalı pehlivanların başarıları gündeme geldi. Başkan Muhittin Böcek ve partilerin grup sözcüleri Kırkpınar’da güreşen ve kürsüye çıkan tüm güreşçileri kutladı.  MİLLET İTTİFAKI UYUŞMADI   Alanya’nın Mahmutlar Mahallesindeki 890 Ada 1 parselin sağlık tesis alanından özel sağlık tesis alanına dönüştürülmesini içeren 19. Madde Millet İttifakı’nın ikiye böldü.  CHP kararı ret oyu verirken, İyi Parti karara evet oyu verdi. Karar oy çokluğu ile meclisten geçti. Aynı kararda Saadet Partisi’nin tek meclis üyesi olan Mehmet Manavoğlu’nun, “Bu kararda grubumu yani kendimi serbest bırakıyorum”  sözleri mecliste gülüşmelere neden oldu. Mecliste ayrıca Ağustos ayı meclisinin tatil edilmesi de oy çokluğu ile kabul edildi.  YAKIT DESTEĞİ UZATILDI Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı devam toplantısında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım esnafına sağlanan yakıt desteği ödemesi de bir ay uzatıldı. Pandemi geçiş dönemi nedeniyle 1 Temmuz-31 Temmuz 2021 tarihlerini kapsayacak şekilde otobüs ulaşım esnafına 1 TL kilometre üzerinden aylık yakıt destek ödemesinin yapılmasına devam edilecek. Kararın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, meclis salonunda bulunan Otobüsçüler Odası Başkanı ve yönetimine klima uyarısında bulundu. Başkan Böcek, “Tüm meclis üyesi arkadaşlarımın ve Antalya halkının bir talebi var. Yaz geldi klimalar çalışmıyor diyorlar. Bu konu ile ilgili herkesin talebi budur. Biz taşıyanların da memnun olmasını, taşınanların da memnun olmasını istiyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı devam toplantısında ulaşım esnafına verilen yakıt desteği bir yıl daha uzatıldı. Başkan Böcek, salonda bulunan Otobüsçüler Odası Başkanı Arslan’a, “klimaları açın” dedi

haberimizvar.net- 44 gündem maddesini karara bağlamak üzere toplanan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, hafta sonu Edirne’de gerçekleşen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde kürsüye çıkan Antalyalı pehlivanların başarıları gündeme geldi. Başkan Muhittin Böcek ve partilerin grup sözcüleri Kırkpınar’da güreşen ve kürsüye çıkan tüm güreşçileri kutladı. 

MİLLET İTTİFAKI UYUŞMADI  
Alanya’nın Mahmutlar Mahallesindeki 890 Ada 1 parselin sağlık tesis alanından özel sağlık tesis alanına dönüştürülmesini içeren 19. Madde Millet İttifakı’nın ikiye böldü.  CHP kararı ret oyu verirken, İyi Parti karara evet oyu verdi. Karar oy çokluğu ile meclisten geçti. Aynı kararda Saadet Partisi’nin tek meclis üyesi olan Mehmet Manavoğlu’nun, “Bu kararda grubumu yani kendimi serbest bırakıyorum”  sözleri mecliste gülüşmelere neden oldu. Mecliste ayrıca Ağustos ayı meclisinin tatil edilmesi de oy çokluğu ile kabul edildi. 

YAKIT DESTEĞİ UZATILDI
Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı devam toplantısında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım esnafına sağlanan yakıt desteği ödemesi de bir ay uzatıldı. Pandemi geçiş dönemi nedeniyle 1 Temmuz-31 Temmuz 2021 tarihlerini kapsayacak şekilde otobüs ulaşım esnafına 1 TL kilometre üzerinden aylık yakıt destek ödemesinin yapılmasına devam edilecek. Kararın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, meclis salonunda bulunan Otobüsçüler Odası Başkanı ve yönetimine klima uyarısında bulundu. Başkan Böcek, “Tüm meclis üyesi arkadaşlarımın ve Antalya halkının bir talebi var. Yaz geldi klimalar çalışmıyor diyorlar. Bu konu ile ilgili herkesin talebi budur. Biz taşıyanların da memnun olmasını, taşınanların da memnun olmasını istiyoruz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.