Böcek'ten survivor İsmail'e destek

GÜNDEM 23.03.2021 - 15:39, Güncelleme: 23.03.2021 - 15:39
 

Böcek'ten survivor İsmail'e destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, adada iki takım arasında geçen yaşam şartları ve yarışma mücadelelerini konu alan televizyon programında başpehlivan İsmail Balaban'a yönelik rakip oyuncu tarafından kullanılan 'zenne' ile 'soytarı' kelimelerine tepki gösterdi. Rakip oyuncuyu sözleri nedeniyle kınadığını belirten Başkan Böcek, "Onlar, ata sporunun geleneği çerçevesinde er meydanında kozlarını paylaşır" dedi.

haberimizvar.net- Başkanı Muhittin Böcek, bir televizyon programında adada iki takım arasında geçen yarışmada mücadele eden İsmail Balaban'a yönelik karşı takım oyuncusunun kullandığı 'soytarı', 'Zenne gibi oynarsın ancak' ifadelerine yönelik açıklama yaptı. Antalya Büyükşehir ASAT Spor Kulübü sporcusu başpehlivan Balaban'ın ikizi Turan Balaban'ı ve takım arkadaşlarını antrenmanda ziyaret eden Başkan Böcek, manevi oğlu olarak addettiği İsmail'in ata sporu ve ata sporunun kalesi niteliğindeki Antalya'yı temsil ettiğini söyledi. Balaban ve diğer başpehlivanların Türkiye'nin her bölgesinde ata sporu güreşi devam ettirdiğini vurgulayan Başkan Böcek, ülke genelinde başpehlivanların doğudan, batıya kuzeyden doğuya güreşlere katıldığını ve doğulu, batılı gibi ayrım yapılmadığını aktardı. Rakip oyuncuyu sözleri nedeniyle kınadığını belirten Başkan Böcek, şöyle konuştu: "İsmail Balaban ata sporunu, Antalya'yı ve Türkiye'yi başpehlivan olarak temsil etmektedir. Güreşçilerimiz hiçbir alanda siyaset yapmazlar. Onlar, ata sporunun geleneği çerçevesinde er meydanında kozlarını paylaşır.”   
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, adada iki takım arasında geçen yaşam şartları ve yarışma mücadelelerini konu alan televizyon programında başpehlivan İsmail Balaban'a yönelik rakip oyuncu tarafından kullanılan 'zenne' ile 'soytarı' kelimelerine tepki gösterdi. Rakip oyuncuyu sözleri nedeniyle kınadığını belirten Başkan Böcek, "Onlar, ata sporunun geleneği çerçevesinde er meydanında kozlarını paylaşır" dedi.

haberimizvar.net- Başkanı Muhittin Böcek, bir televizyon programında adada iki takım arasında geçen yarışmada mücadele eden İsmail Balaban'a yönelik karşı takım oyuncusunun kullandığı 'soytarı', ' Zenne gibi oynarsın ancak' ifadelerine yönelik açıklama yaptı. Antalya Büyükşehir ASAT Spor Kulübü sporcusu başpehlivan Balaban'ın ikizi Turan Balaban'ı ve takım arkadaşlarını antrenmanda ziyaret eden Başkan Böcek, manevi oğlu olarak addettiği İsmail'in ata sporu ve ata sporunun kalesi niteliğindeki Antalya'yı temsil ettiğini söyledi.

Balaban ve diğer başpehlivanların Türkiye'nin her bölgesinde ata sporu güreşi devam ettirdiğini vurgulayan Başkan Böcek, ülke genelinde başpehlivanların doğudan, batıya kuzeyden doğuya güreşlere katıldığını ve doğulu, batılı gibi ayrım yapılmadığını aktardı. Rakip oyuncuyu sözleri nedeniyle kınadığını belirten Başkan Böcek, şöyle konuştu:

" İsmail Balaban ata sporunu, Antalya'yı ve Türkiye'yi başpehlivan olarak temsil etmektedir. Güreşçilerimiz hiçbir alanda siyaset yapmazlar. Onlar, ata sporunun geleneği çerçevesinde er meydanında kozlarını paylaşır.” 

 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, ADADA IKI TAKIM ARASINDA GECEN YASAM SARTLARI VE YARISMA MUCADELELERINI KONU ALAN TELEVIZYON PROGRAMINDA YER ALAN BASPEHLIVAN ISMAIL BALABAN'A YONELIK RAKIP OYUNCU TARAFINDAN KULLANILAN 'ZENNE' ILE 'SOYTARI' KELIMELERINE TEPKI GOSTERDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_23/1c0e51ad1fbdd502df544907f8a04d7c.jpg" />

 

 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, ADADA IKI TAKIM ARASINDA GECEN YASAM SARTLARI VE YARISMA MUCADELELERINI KONU ALAN TELEVIZYON PROGRAMINDA YER ALAN BASPEHLIVAN ISMAIL BALABAN'A YONELIK RAKIP OYUNCU TARAFINDAN KULLANILAN 'ZENNE' ILE 'SOYTARI' KELIMELERINE TEPKI GOSTERDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_23/cfebcd736ec1f3a33fb287e014ecc18c.jpg" />
 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR ASAT SPOR KULUBU SPORCUSU BASPEHLIVAN BALABAN'IN IKIZI TURAN BALABAN'I VE TAKIM ARKADASLARINI ANTRENMANDA ZIYARET EDEN BASKAN BOCEK, MANEVI OGLU OLARAK ADDETTIGI ISMAIL'IN ATA SPORU VE ATA SPORUNUN KALESI NITELIGINDEKI ANTALYA'YI TEMSIL ETTIGINI SOYLEDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_23/6c08b434ae4952bd79fa77d51704791d.jpg" />
 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR ASAT SPOR KULUBU SPORCUSU BASPEHLIVAN BALABAN'IN IKIZI TURAN BALABAN'I VE TAKIM ARKADASLARINI ANTRENMANDA ZIYARET EDEN BASKAN BOCEK, MANEVI OGLU OLARAK ADDETTIGI ISMAIL'IN ATA SPORU VE ATA SPORUNUN KALESI NITELIGINDEKI ANTALYA'YI TEMSIL ETTIGINI SOYLEDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_23/82dbe0356ba9b9cc015d1eef3de6cd3a.jpg" />
 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR ASAT SPOR KULUBU SPORCUSU BASPEHLIVAN BALABAN'IN IKIZI TURAN BALABAN'I VE TAKIM ARKADASLARINI ANTRENMANDA ZIYARET EDEN BASKAN BOCEK, MANEVI OGLU OLARAK ADDETTIGI ISMAIL'IN ATA SPORU VE ATA SPORUNUN KALESI NITELIGINDEKI ANTALYA'YI TEMSIL ETTIGINI SOYLEDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_23/8ba7c93c2315091038be2c8ade7d8af2.jpg" />

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.