Bodrum’da yeni bir yangın

GÜNDEM 31.07.2021 - 14:53, Güncelleme: 31.07.2021 - 14:53
 

Bodrum’da yeni bir yangın

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yerleşim yerine yakın bölgede yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangının videosunu paylaşan sanatçı Cenk Eren, ‘acil yardım’ çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- Muğla’nın Bodrum ilçesi Kumbahçe Mahallesi İçmeler yolu güzergahındaki makilik ve ormanlık alanda saat 13.00 sularında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlerin yaklaşık 150 metre uzaklıktaki yerleşim bölgesine sıçramaması için yoğun çalışma yürütülüyor. CENK EREN’DEN VİDEOLU PAYLAŞIM Yangını söndürmek için ekipler bölgeye sevk edilirken, hava ve arazi şartlarının olumsuz olduğu bölgede yangın hızla yayılıyor. Bodrum’da bulunan sanatçı Cenk Eren, çektiği yangın videosunu, “Bodrum Manastır Otel üstü, şimdi çektim, acil yardım” notuyla paylaştı. 
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yerleşim yerine yakın bölgede yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangının videosunu paylaşan sanatçı Cenk Eren, ‘acil yardım’ çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- Muğla’nın Bodrum ilçesi Kumbahçe Mahallesi İçmeler yolu güzergahındaki makilik ve ormanlık alanda saat 13.00 sularında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlerin yaklaşık 150 metre uzaklıktaki yerleşim bölgesine sıçramaması için yoğun çalışma yürütülüyor.

CENK EREN’DEN VİDEOLU PAYLAŞIM

Yangını söndürmek için ekipler bölgeye sevk edilirken, hava ve arazi şartlarının olumsuz olduğu bölgede yangın hızla yayılıyor. Bodrum’da bulunan sanatçı Cenk Eren, çektiği yangın videosunu, “ Bodrum Manastır Otel üstü, şimdi çektim, acil yardım” notuyla paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.