Boğaçayı için önemli toplantı

GÜNDEM 03.09.2019 - 16:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Boğaçayı için önemli toplantı

haberimizvar.net Boğaçayı’nda yapılan proje nedeniyle son günlerde yaşanan yosunlaşma, rüsubat birikimi ve Konyaaltı Sahili’nin bir kısmının kıyı erozyonu sonucu yok olma riskinin ortaya çıkması üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz,  yarın saat 11.00’da Boğaçayı Projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Salonu’nda yapılacak toplantı sonrasında ise saat 15.00’da Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Akdeniz ve Ege'ye kıyısı olan 11 belediye ile iklim değişikliğinin etkilerine karşı deniz ve kıyıların korunmasına yönelik işbirliği protokolü imzalanacak. İlgili link: http://haberimizvar.net/haber-bogacayi-nda-korkulan-oluyor-5605.html

haberimizvar.net Boğaçayı’nda yapılan proje nedeniyle son günlerde yaşanan yosunlaşma, rüsubat birikimi ve Konyaaltı Sahili’nin bir kısmının kıyı erozyonu sonucu yok olma riskinin ortaya çıkması üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz,  yarın saat 11.00’da Boğaçayı Projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Salonu’nda yapılacak toplantı sonrasında ise saat 15.00’da Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Akdeniz ve Ege'ye kıyısı olan 11 belediye ile iklim değişikliğinin etkilerine karşı deniz ve kıyıların korunmasına yönelik işbirliği protokolü imzalanacak.

İlgili link: http://haberimizvar.net/haber-bogacayi-nda-korkulan-oluyor-5605.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.