Boğaziçi akademisyenleri rektörlüğe sırt dönme eyleminin 59. gününde

GÜNDEM 03.03.2021 - 15:54, Güncelleme: 03.03.2021 - 16:15
 

Boğaziçi akademisyenleri rektörlüğe sırt dönme eyleminin 59. gününde

Akademisyenler, Erdoğan tarafından atanan Rektör Melih Bulu’ya karşı başlattığı nöbet eylemlerini sürdürdü

Haberimizvar.net-  Boğaziçi Üniversitesinde akademisyenler Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Rektör Melih Bulu’ya karşı başlattığı nöbet eylemlerini 59. gününde de sürdürdü. Akademisyen Can Candan'ın Twitter hesabından paylaştığı görüntülerde Boğaziçi Üniversitesinde akademisyenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rektör olarak atadığı Melih Bulu'ya karşı başlattıkları nöbet eylemini sürdürdü. Akademisyenler 59. gününde de Güney Meydan'da rektörlüğe sırt çevirdi, alkışlarla protesto etti. Hafta içi dönüşümlü olarak nöbeti üstlenen akademisyenler her gün 12.00-12.30 arası Güney Meydan'da Rektörlüğe arkalarını dönerek rektör atamasını protesto ediyor. Akademisyenler cuma günleri haftalık bülten şeklinde bir basın açıklaması gerçekleştiriyor. Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesine kurum dışından, meşru ve liyakata uygun olmadığını belirttikleri rektör atanmasına karşı çıkıyor. 
Akademisyenler, Erdoğan tarafından atanan Rektör Melih Bulu’ya karşı başlattığı nöbet eylemlerini sürdürdü

Haberimizvar.net- 

Boğaziçi Üniversitesinde akademisyenler Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Rektör Melih Bulu’ya karşı başlattığı nöbet eylemlerini 59. gününde de sürdürdü.

Akademisyen Can Candan'ın Twitter hesabından paylaştığı görüntülerde Boğaziçi Üniversitesinde akademisyenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rektör olarak atadığı Melih Bulu'ya karşı başlattıkları nöbet eylemini sürdürdü. Akademisyenler 59. gününde de Güney Meydan'da rektörlüğe sırt çevirdi, alkışlarla protesto etti.

Hafta içi dönüşümlü olarak nöbeti üstlenen akademisyenler her gün 12.00-12.30 arası Güney Meydan'da Rektörlüğe arkalarını dönerek rektör atamasını protesto ediyor. Akademisyenler cuma günleri haftalık bülten şeklinde bir basın açıklaması gerçekleştiriyor.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesine kurum dışından, meşru ve liyakata uygun olmadığını belirttikleri rektör atanmasına karşı çıkıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.