Boğaziçi direnişinde 113. gün

GÜNDEM 18.06.2021 - 16:39, Güncelleme: 18.06.2021 - 16:44
 

Boğaziçi direnişinde 113. gün

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri, kayyum rektör Melih Bulu’ya karşı sürdürülen nöbetin 113. gününde bir kez daha ‘Kayyumluk’ binasına sırtlarını döndü.

haberimizvar.net-  Boğaziçi Üniversitesi’nde akademisyenlerin AKP’li kayyum rektör Melih Bulu’ya karşı nöbeti 113. gününde de devam etti. Akademisyenler, bugün üniversitede, öğrencilerin ‘Kayyumluk’ adını verdiği Rektörlük binasına sırtlarını dönerek Bulu’yu protesto etti. Akademisyenler nöbetlerinin 113. gününde de “Kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz” dedi. Öğrenciler de akademisyenlerin nöbetine destek verdi. Üniversiteye girişi engellenen akademisyen Feyzi Erçin için de bir üniversiteli elinde “Feyzi Hoca burada” yazılı döviz taşıdı.
Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri, kayyum rektör Melih Bulu’ya karşı sürdürülen nöbetin 113. gününde bir kez daha ‘Kayyumluk’ binasına sırtlarını döndü.

haberimizvar.net-  Boğaziçi Üniversitesi’nde akademisyenlerin AKP’li kayyum rektör Melih Bulu’ya karşı nöbeti 113. gününde de devam etti.

Akademisyenler, bugün üniversitede, öğrencilerin ‘Kayyumluk’ adını verdiği Rektörlük binasına sırtlarını dönerek Bulu’yu protesto etti.

Akademisyenler nöbetlerinin 113. gününde de “Kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz” dedi.

Öğrenciler de akademisyenlerin nöbetine destek verdi. Üniversiteye girişi engellenen akademisyen Feyzi Erçin için de bir üniversiteli elinde “Feyzi Hoca burada” yazılı döviz taşıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.