Bolat, ANTGİAD'ın konuğu oldu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.03.2024 - 14:11, Güncelleme: 21.03.2024 - 14:11
 

Bolat, ANTGİAD'ın konuğu oldu

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), 24. dönem ikinci genişletilmiş üye toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Üyelerin aileleriyle birlikte katıldığı iftar programının konuğu eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat oldu.

haberimizvar.net- Toplantı, ANTGİAD Genel Sekreteri Neslihan Yalçın'ın konuşmasıyla başladı. Yalçın, son 1 ay içinde derneğin yaptığı faaliyetler ve sosyal yardımlardan bahsetti. Ardından ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş, derneğin gelecek vizyonu, toplumsal katkıları, eğitimin ve girişimciliğin önemi konularında bilgilendirdi. 'EKONOMİNİN KALDIRACI GİRİŞİMCİLERDİR' Faizlerin yüksekliğine de dikkat çeken Yavaş, “Bu faiz oranları iş insanlarını yeni yatırımlar yapmaktan uzaklaştırıyor. Faizler, yatırım yapılabilir seviyelere inmeli. İş insanı önünü görebilmeli ve piyasalarda güven ortamı oluşturulmalı" dedi. Yerel seçimlere de değinen Ercan Yavaş, ekonominin kaldıracının girişimciler olduğunu söyledi. Bu kapsamda yerel yöneticilerin girişim ekosistemini destekleyici projeler geliştirmeleri gerektiğine dikkat çekti. Yavaş, “Yerel yönetim adayları girişim ekosistemini geliştirici projelere önem vermeli. Böylece toplumdaki vergi mükelleflerinin artmasına, iş hacminin artmasına, ekonomiye destek olursunuz. Böylece yerel kalkınmaya da destek vermiş olursunuz" diye konuştu. Eğitimin önemine de vurgu yapan Ercan Yavaş, "Yeni nesil eğitim, teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte önemli bir dönüşüm geçiriyor. Artık sadece ders kitapları ve sınıflarla sınırlı kalmayan, dijital platformlar aracılığıyla da gerçekleştirilen bir süreç haline geldi. Konuğumuz Dr. Bolat, bu dijital dönüşümün getirdiği fırsatları ve zorlukları ele alacak ve geleceğin eğitimine nasıl hazırlanmamız gerektiği konusunda bize rehberlik edecektir" dedi. BAŞARININ PSİKOLOJİSİNİ BİLMEK, BAŞARMAKTIR ANTGİAD Başkanı Yavaş'ın konuşmasının ardından sahneye gelen eğitimci Dr. Özgür Bolat, iki başlıkta sunum yaptı. 'Başarının Liderliğin Psikolojisi ve Anne - Baba Okulu' konularındaki sunumları ilgiyle izlenen Dr. Özgür Bolat, konuşmasını interaktif gerçekleştirdi. Başarının analitik çözümlemesini yapan Bolat, kimler başarılı olur ve başarı potansiyeli nasıl keşfedilir sorularına kapsamlı cevaplar vererek, başarmak isteyen tüm yaş grupları için öneri setleri sundu. Toplantı sonunda Ercan Yavaş, günün anısına Dr. Özgür Bolat'a teşekkür hediyesi takdim etti. Yeni üyelerin üyelik belgeleri takdimi ve fotoğraf çekimiyle toplantı son buldu.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), 24. dönem ikinci genişletilmiş üye toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Üyelerin aileleriyle birlikte katıldığı iftar programının konuğu eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat oldu.

haberimizvar.net- Toplantı, ANTGİAD Genel Sekreteri Neslihan Yalçın'ın konuşmasıyla başladı. Yalçın, son 1 ay içinde derneğin yaptığı faaliyetler ve sosyal yardımlardan bahsetti. Ardından ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş, derneğin gelecek vizyonu, toplumsal katkıları, eğitimin ve girişimciliğin önemi konularında bilgilendirdi.

'EKONOMİNİN KALDIRACI GİRİŞİMCİLERDİR'

Faizlerin yüksekliğine de dikkat çeken Yavaş, “Bu faiz oranları iş insanlarını yeni yatırımlar yapmaktan uzaklaştırıyor. Faizler, yatırım yapılabilir seviyelere inmeli. İş insanı önünü görebilmeli ve piyasalarda güven ortamı oluşturulmalı" dedi. Yerel seçimlere de değinen Ercan Yavaş, ekonominin kaldıracının girişimciler olduğunu söyledi. Bu kapsamda yerel yöneticilerin girişim ekosistemini destekleyici projeler geliştirmeleri gerektiğine dikkat çekti. Yavaş, “Yerel yönetim adayları girişim ekosistemini geliştirici projelere önem vermeli. Böylece toplumdaki vergi mükelleflerinin artmasına, iş hacminin artmasına, ekonomiye destek olursunuz. Böylece yerel kalkınmaya da destek vermiş olursunuz" diye konuştu.

Eğitimin önemine de vurgu yapan Ercan Yavaş, "Yeni nesil eğitim, teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte önemli bir dönüşüm geçiriyor. Artık sadece ders kitapları ve sınıflarla sınırlı kalmayan, dijital platformlar aracılığıyla da gerçekleştirilen bir süreç haline geldi. Konuğumuz Dr. Bolat, bu dijital dönüşümün getirdiği fırsatları ve zorlukları ele alacak ve geleceğin eğitimine nasıl hazırlanmamız gerektiği konusunda bize rehberlik edecektir" dedi.

BAŞARININ PSİKOLOJİSİNİ BİLMEK, BAŞARMAKTIR

ANTGİAD Başkanı Yavaş'ın konuşmasının ardından sahneye gelen eğitimci Dr. Özgür Bolat, iki başlıkta sunum yaptı. 'Başarının Liderliğin Psikolojisi ve Anne - Baba Okulu' konularındaki sunumları ilgiyle izlenen Dr. Özgür Bolat, konuşmasını interaktif gerçekleştirdi. Başarının analitik çözümlemesini yapan Bolat, kimler başarılı olur ve başarı potansiyeli nasıl keşfedilir sorularına kapsamlı cevaplar vererek, başarmak isteyen tüm yaş grupları için öneri setleri sundu.

Toplantı sonunda Ercan Yavaş, günün anısına Dr. Özgür Bolat'a teşekkür hediyesi takdim etti. Yeni üyelerin üyelik belgeleri takdimi ve fotoğraf çekimiyle toplantı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.