Böyle doğum günü görülmedi

EKONOMİ 02.08.2023 - 14:39, Güncelleme: 02.08.2023 - 14:39
 

Böyle doğum günü görülmedi

Gülten Akbaba, tatil için geldiği memleketi Antalya'da yaptığı doğum günü kutlaması yok artık dedirtti.

haberimizvar.net - Akbaba, 50'nci doğum gününü deniz altında kutladı. Almanya'da yaşayan Gülten Akbaba, tatili için geldiği Antalya'da, doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Kaleiçi Yat Limanı Mermerli Parkı'nda buluşan Akbaba ve arkadaşları, turistik denizaltı ile denizin derinliklerine doğru yolculuğa başladı. Davetliler eğlenirken, denizaltının penceresinin önüne gelen 2 dalgıç, Gülten Akbaba için, 'İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun' yazılı pankartı açtı. Pankartı gören Akbaba, heyecanlandığını ve yeni yaşına ilginç bir etkinlikle girmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Sevdiklerim yanımda, çok mutluyum. Hedefim 80'inci yaşımı yine sevdiklerimle beraber karşılamak. Herkes genç ve güzel kalsın" dedi. (DHA)
Gülten Akbaba, tatil için geldiği memleketi Antalya'da yaptığı doğum günü kutlaması yok artık dedirtti.

haberimizvar.net - Akbaba, 50'nci doğum gününü deniz altında kutladı.

Almanya'da yaşayan Gülten Akbaba, tatili için geldiği Antalya'da, doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Kaleiçi Yat Limanı Mermerli Parkı'nda buluşan Akbaba ve arkadaşları, turistik denizaltı ile denizin derinliklerine doğru yolculuğa başladı. Davetliler eğlenirken, denizaltının penceresinin önüne gelen 2 dalgıç, Gülten Akbaba için, 'İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun' yazılı pankartı açtı.



Pankartı gören Akbaba, heyecanlandığını ve yeni yaşına ilginç bir etkinlikle girmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Sevdiklerim yanımda, çok mutluyum. Hedefim 80'inci yaşımı yine sevdiklerimle beraber karşılamak. Herkes genç ve güzel kalsın" dedi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.