“Boynuna atkı takmakla Antalyalı olunmuyor”

GÜNDEM 05.09.2023 - 14:13, Güncelleme: 05.09.2023 - 16:18
 

“Boynuna atkı takmakla Antalyalı olunmuyor”

Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. “Boynuna atkı takmakla Antalyalı olunmuyor” diyen Gencer’in kime mesaj gönderdiği merak konusu oldu.

haberimizvar.net- Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Antalya gündemine oturdu. Gencer paylaşımında kullandığı ifadeler, kime ya da kimlere mesaj olarak gittiği merak konusu oldu. İşte Gencer’in paylaşımı: “Antalya için daima sustuk. Herkes her şeyi bilmeli, parlatılmış değerleri yok edenleri bilmeli. Gerçeklerin görülmesini istemeyenler deşifre edilmeli. Boynuna atkı takmakla Antalyalı olunmuyor kalbinin içine koyabiliyorsan Antalyasın. Kalbin, dilin, beynin beraber sözde değil özde Antalya diyebiliyorsa adamsın. Sözüm oy için, şov için, makam için, rant için ve uzaktan kumandalı kendini adam sananlara. Zaman her şeyin ilacı dedik, şimdi zaman o zaman”
Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. “Boynuna atkı takmakla Antalyalı olunmuyor” diyen Gencer’in kime mesaj gönderdiği merak konusu oldu.

haberimizvar.net- Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Antalya gündemine oturdu. Gencer paylaşımında kullandığı ifadeler, kime ya da kimlere mesaj olarak gittiği merak konusu oldu.

İşte Gencer’in paylaşımı:

Antalya için daima sustuk. Herkes her şeyi bilmeli, parlatılmış değerleri yok edenleri bilmeli. Gerçeklerin görülmesini istemeyenler deşifre edilmeli. Boynuna atkı takmakla Antalyalı olunmuyor kalbinin içine koyabiliyorsan Antalyasın. Kalbin, dilin, beynin beraber sözde değil özde Antalya diyebiliyorsa adamsın. Sözüm oy için, şov için, makam için, rant için ve uzaktan kumandalı kendini adam sananlara. Zaman her şeyin ilacı dedik, şimdi zaman o zaman”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.