Bozuk telefon kavgası: 6 gözaltı

YEREL 19.03.2021 - 15:44, Güncelleme: 19.03.2021 - 15:45
 

Bozuk telefon kavgası: 6 gözaltı

Antalya'da arızalı olduğunu öne sürdüğü telefonu iade etmek isteyen Selçuk Özdemir, ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında kavga çıktı. Kavgada Özdemir'i darbeden ve polise mukavemette bulunduğu öne sürülen iş yeri sahibi ve 5 çalışanı gözaltına alındı.

haberimizvar.net ​Olay, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cebesoy Caddesi'nde meydana geldi. Satın aldığı telefonun bozuk çıktığını iddia eden Selçuk Özdemir, ürünü geri verip parasını istedi. Ancak bu sırada Özdemir ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Özdemir, kavga sırasında iş yeri sahibi ve yakınları tarafından yumruklandı. Darbedlen Selçuk Özdemir, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, polisten yardım istedi. İhbarın ardından adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, kavgayı ayırmak istedi. Ancak iş yeri çalışanları polisi tehdit etti. Polis bunun üzerine biber gazı sıkıp, kavgayı ayırmaya çalıştı. Kelepçe takılıp polis arabasına bindirilen iş yeri sahibi Serkan Ceylan, "Bu sizin yanınıza kalmayacak. Bunun hesabı kesilecek. Bana haksızlık yaptınız" diye bağırdı. Polisler, kavgaya karışan iş yeri sahibi ve çalışanı 6 kişiyi gözaltına aldı, pandemi kurallarına göre cezai işlem de uyguladı.
Antalya'da arızalı olduğunu öne sürdüğü telefonu iade etmek isteyen Selçuk Özdemir, ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında kavga çıktı. Kavgada Özdemir'i darbeden ve polise mukavemette bulunduğu öne sürülen iş yeri sahibi ve 5 çalışanı gözaltına alındı.

haberimizvar.net

Olay, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cebesoy Caddesi'nde meydana geldi. Satın aldığı telefonun bozuk çıktığını iddia eden Selçuk Özdemir, ürünü geri verip parasını istedi. Ancak bu sırada Özdemir ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Özdemir, kavga sırasında iş yeri sahibi ve yakınları tarafından yumruklandı. Darbedlen Selçuk Özdemir, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, polisten yardım istedi. İhbarın ardından adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, kavgayı ayırmak istedi. Ancak iş yeri çalışanları polisi tehdit etti. Polis bunun üzerine biber gazı sıkıp, kavgayı ayırmaya çalıştı. Kelepçe takılıp polis arabasına bindirilen iş yeri sahibi Serkan Ceylan, "Bu sizin yanınıza kalmayacak. Bunun hesabı kesilecek. Bana haksızlık yaptınız" diye bağırdı.

Polisler, kavgaya karışan iş yeri sahibi ve çalışanı 6 kişiyi gözaltına aldı, pandemi kurallarına göre cezai işlem de uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.