Bu dünya, 'Yalan Dünya'

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2023 - 13:25, Güncelleme: 12.11.2023 - 13:25
 

Bu dünya, 'Yalan Dünya'

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan ve oluşumu 5 milyon yıl önceye dayanan Yalan Dünya Mağarası, tarihi değeri ve güzellikleriyle ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor

haberimizvar.net- Gazipaşa şehir merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Beyrebucak Mahallesi’nde bulunan mağara içerisindeki sarkıt ve dikitler yanında mağara içindeki görsellik, renkli ışıklandırma sistemi ve buna eşlik eden güzelliği ile ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Yaz kış sıcaklık derecesinin değişmediği ve 28 derece ısıya sahip mağara, 4 kilometre uzunluğunda. Gazipaşa Kaymakamlığı ve Antalya Valiliği tarafından girişinin ilk 450 metresi düzenlenip ışıklandırılan mağarayı bu yılın son 10 ayında 50 bin 147 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan ve oluşumu 5 milyon yıl önceye dayanan Yalan Dünya Mağarası, tarihi değeri ve güzellikleriyle ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor

haberimizvar.net- Gazipaşa şehir merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Beyrebucak Mahallesi’nde bulunan mağara içerisindeki sarkıt ve dikitler yanında mağara içindeki görsellik, renkli ışıklandırma sistemi ve buna eşlik eden güzelliği ile ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

Yaz kış sıcaklık derecesinin değişmediği ve 28 derece ısıya sahip mağara, 4 kilometre uzunluğunda. Gazipaşa Kaymakamlığı ve Antalya Valiliği tarafından girişinin ilk 450 metresi düzenlenip ışıklandırılan mağarayı bu yılın son 10 ayında 50 bin 147 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.