Bu fotoğrafı görüp de uyuyabilene helal olsun

YEREL 22.07.2020 - 17:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bu fotoğrafı görüp de uyuyabilene helal olsun

Antalya Konyaltı’nda çöp topladığı iddia edilen bir çocuğun, havuzu izlerken çekilen görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

haberimizvar.net- Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, kâğıt topladığı belirtilen bir çocuğun havuzu izlerken çekilen görüntüsü, sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğrafta, çöp konteynerinin üzerine çıkan çocuğun, havuzu izlediği görülüyor. Fotoğrafa sosyal medya kullanıcıları tarafından yüzlerce yorum geldi. İşte o yorumlardan bazıları:   Kaynak: Antalya Hakkında
Antalya Konyaltı’nda çöp topladığı iddia edilen bir çocuğun, havuzu izlerken çekilen görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

haberimizvar.net- Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, kâğıt topladığı belirtilen bir çocuğun havuzu izlerken çekilen görüntüsü, sosyal medyada gündem oldu.

Söz konusu fotoğrafta, çöp konteynerinin üzerine çıkan çocuğun, havuzu izlediği görülüyor. Fotoğrafa sosyal medya kullanıcıları tarafından yüzlerce yorum geldi.

İşte o yorumlardan bazıları:  

cop-1.jpgsosyl-medya-yeni.jpgasdasd-007.jpgantalya-003.jpgkavga-001.jpg

Kaynak: Antalya Hakkında

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.