Bu havayolu Antalya merkezli

GÜNDEM 17.04.2022 - 16:38, Güncelleme: 17.04.2022 - 16:38
 

Bu havayolu Antalya merkezli

Antalya merkezli Rusya'dan charter uçuşlar yapacak yeni bir havayolu kuruldu.

haberimizvar.net- AirportHaber'de yer alan habere göre; Southwind adındaki havayolu Mayıs sonu itibarıyla operasyonlarına resmen başlayacak. Şirketin kuruluş dilekçesinin Sivil HavacılıkGenel Müdürlüğü (SHGM) tarafından kabul edildiği ve sürecin hızlandırıldığı kaydedildi.   Southwind'in üç geniş gövde iki de dar gövde olmak üzere başlangıçta 5 Airbus ile operasyonlarına başlayacağı öğrenildi.  Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekatın Türk turizmine olumsuz etkisi olma ihtimali bu süreçte çok önemli etken oldu. Rusya pazarının boş kalmaması ve bu ülkeden Türkiye'ye turist akışının kesilmemesi için havayolu kurulma kararı son aşamasına geldi. Şirketin charter olarak hizmet vermesi bekleniyor.
Antalya merkezli Rusya'dan charter uçuşlar yapacak yeni bir havayolu kuruldu.

haberimizvar.net- AirportHaber'de yer alan habere göre; Southwind adındaki havayolu Mayıs sonu itibarıyla operasyonlarına resmen başlayacak. Şirketin kuruluş dilekçesinin Sivil HavacılıkGenel Müdürlüğü (SHGM) tarafından kabul edildiği ve sürecin hızlandırıldığı kaydedildi. 

 Southwind'in üç geniş gövde iki de dar gövde olmak üzere başlangıçta 5 Airbus ile operasyonlarına başlayacağı öğrenildi.

 Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekatın Türk turizmine olumsuz etkisi olma ihtimali bu süreçte çok önemli etken oldu. Rusya pazarının boş kalmaması ve bu ülkeden Türkiye'ye turist akışının kesilmemesi için havayolu kurulma kararı son aşamasına geldi. Şirketin charter olarak hizmet vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.