Bu işte bir terslik yok mu?

SİYASET 18.10.2023 - 14:18, Güncelleme: 18.10.2023 - 14:33
 

Bu işte bir terslik yok mu?

CHP Antalya Örgütü'nde ilginç şeyler oluyor. 8 Ekim'de Antalya İl Başkanlığı'nı kazanan Nail Kamacı değil de, seçimi kaybeden eski İl Başkanı Nuri Cengiz Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ediyor. Cengiz, "Genel Başkanımıza örgütümüzün emrinde olduğumu söyledim" derken, Kamacı, "Kurultaydan önce Genel Başkanımızla görüşmeyi planlıyorum" dedi.

haberimizvar.net- CHP Antalya Örgütü'nde eski ve yeni il başkanlarının Genel Başkan Kemal Kılıçdarğlu ile görüşme konusunda farklı davrandıkları gözleniyor. 8 Ekim'de yapılan kongrede CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, henüz Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüşmediğini söylerken, eski başkan Nuri Cengiz, Ankara'ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek görüştüğünü sosyal medya hesabından paylaştı. Nuri Cengiz, görüşmenin fotoğrafını da kullandığı sosyal medya paylaşımında, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret edip, kendisine vermiş olduğumuz 19 ile ve Büyükşehir Belediyesi'ni kazanma sözünü yerine getirmek için bir nefer olarak arkadaşlarımızla örgütümüzün emrinde olduğumuzu ifade ettim. Yılmak, yorulmak yok, küsmek darılmak asla yok. Hep birlikte halk için halkla beraber çalışacağız. Haramilerin saltanatını yıkıp, halkın iktidarını kuracağız" ifadelerine yer verdi. KAMACI: KURULTAYDAN ÖNCE GÖRÜŞECEĞİM CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ise, Genel Başkan Kılıçdaroğlunu kurultaydan önce ziyaret etmeyi planladığını söyledi. Halen ilçeleri gezdiğini belirten Kamacı, Antalya'da işleri toparlaması gerektiğini, toparladıktan sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nla görüşmek için Ankara'ya gitmeyi düşündüğünü söyledi. Kamacı, kongreden sonra Kanal V'de Ali Buldu'nun programına konuk olduğunda ise, "Kongreden sonra Genel Başkan'la görüşmeye gitmedim. Ne gerek var, zaten kurultaya gideceğim. Önce burayı bir toparlamam lazım. Örgütleri ziyaret etmem lazım. Gelen gidenler var onları karşılamam lazım. Benim bir saatim önemli olduğu için Ankara'ya gidip gelmeme gerek yok. Zaten genel başkan benim kim olduğumu, ne olduğumu biliyor" diye konuşmuştu.
CHP Antalya Örgütü'nde ilginç şeyler oluyor. 8 Ekim'de Antalya İl Başkanlığı'nı kazanan Nail Kamacı değil de, seçimi kaybeden eski İl Başkanı Nuri Cengiz Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ediyor. Cengiz, "Genel Başkanımıza örgütümüzün emrinde olduğumu söyledim" derken, Kamacı, "Kurultaydan önce Genel Başkanımızla görüşmeyi planlıyorum" dedi.

haberimizvar.net- CHP Antalya Örgütü'nde eski ve yeni il başkanlarının Genel Başkan Kemal Kılıçdarğlu ile görüşme konusunda farklı davrandıkları gözleniyor.

8 Ekim'de yapılan kongrede CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, henüz Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüşmediğini söylerken, eski başkan Nuri Cengiz, Ankara'ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek görüştüğünü sosyal medya hesabından paylaştı. Nuri Cengiz, görüşmenin fotoğrafını da kullandığı sosyal medya paylaşımında, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret edip, kendisine vermiş olduğumuz 19 ile ve Büyükşehir Belediyesi'ni kazanma sözünü yerine getirmek için bir nefer olarak arkadaşlarımızla örgütümüzün emrinde olduğumuzu ifade ettim. Yılmak, yorulmak yok, küsmek darılmak asla yok. Hep birlikte halk için halkla beraber çalışacağız. Haramilerin saltanatını yıkıp, halkın iktidarını kuracağız" ifadelerine yer verdi.

KAMACI: KURULTAYDAN ÖNCE GÖRÜŞECEĞİM

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ise, Genel Başkan Kılıçdaroğlunu kurultaydan önce ziyaret etmeyi planladığını söyledi. Halen ilçeleri gezdiğini belirten Kamacı, Antalya'da işleri toparlaması gerektiğini, toparladıktan sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nla görüşmek için Ankara'ya gitmeyi düşündüğünü söyledi. Kamacı, kongreden sonra Kanal V'de Ali Buldu'nun programına konuk olduğunda ise, "Kongreden sonra Genel Başkan'la görüşmeye gitmedim. Ne gerek var, zaten kurultaya gideceğim. Önce burayı bir toparlamam lazım. Örgütleri ziyaret etmem lazım. Gelen gidenler var onları karşılamam lazım. Benim bir saatim önemli olduğu için Ankara'ya gidip gelmeme gerek yok. Zaten genel başkan benim kim olduğumu, ne olduğumu biliyor" diye konuşmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.