Bu kasaba hepimizin, şerifin değil

GÜNDEM 15.07.2021 - 10:19, Güncelleme: 15.07.2021 - 10:19
 

Bu kasaba hepimizin, şerifin değil

Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TRT’ye yaptığı atamaları ‘TRT kasabası’ temalı bir videoyla eleştirdi. Videoda, “Kasabada işler acilen değişmeli, bu kasaba hepimizin, şerifin değil” mesajı verildi.

haberimizvar.net- Saadet Partisi, TRT’ye yönelik atamaları resmi sosyal medya hesaplarında yayımladığı videoyla eleştirdi. Saadet Partisi’nin ‘TRT kasabası’ temalı videosunda son 17 yılda bandrolden 12.7, TRT payından 10.8, toplamda 23.5 milyar lira TRT’nin kasasına girdiği vurgulanarak, ‘Yerlilerin faturalarından pay alır ama sadece şerif için çalışır’ vurgusu yapıldı. Saadet Partisi, “Kasabada işler acilen değişmeli, bu kasaba hepimizin, şerifin değil” mesajı verdi. HİLAL KAPLAN YÖNETİME ATANDI Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son kararıyla TRT’de yönetim değişti. Son düzenleme ile TRT Yönetim Kurulu üye sayısı da 7’den 9’a çıkarıldı. İbrahim Eren’in görev süresinin dolmasıyla TRT Genel Müdürlüğü’ne de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı atandı. Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan kurul üyesi oldu. Erdoğan’ın TRT’ye atandığı isimler hem muhalefetin, hem de sosyal medya kullanıcıların büyük tepkisine neden oldu. 
Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TRT’ye yaptığı atamaları ‘TRT kasabası’ temalı bir videoyla eleştirdi. Videoda, “Kasabada işler acilen değişmeli, bu kasaba hepimizin, şerifin değil” mesajı verildi.

haberimizvar.net- Saadet Partisi, TRT’ye yönelik atamaları resmi sosyal medya hesaplarında yayımladığı videoyla eleştirdi. Saadet Partisi’nin ‘ TRT kasabası’ temalı videosunda son 17 yılda bandrolden 12.7, TRT payından 10.8, toplamda 23.5 milyar lira TRT’nin kasasına girdiği vurgulanarak, ‘Yerlilerin faturalarından pay alır ama sadece şerif için çalışır’ vurgusu yapıldı. Saadet Partisi, “Kasabada işler acilen değişmeli, bu kasaba hepimizin, şerifin değil” mesajı verdi.

HİLAL KAPLAN YÖNETİME ATANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son kararıyla TRT’de yönetim değişti. Son düzenleme ile TRT Yönetim Kurulu üye sayısı da 7’den 9’a çıkarıldı. İbrahim Eren’in görev süresinin dolmasıyla TRT Genel Müdürlüğü’ne de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı atandı. Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan kurul üyesi oldu. Erdoğan’ın TRT’ye atandığı isimler hem muhalefetin, hem de sosyal medya kullanıcıların büyük tepkisine neden oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.