Bu mahallede yok yok!

YEREL 19.09.2023 - 16:53, Güncelleme: 20.09.2023 - 14:13
 

Bu mahallede yok yok!

Anadolu'nun pek çok ilçesinden büyük olan Kepez'in 25 bin nüfusa dayanan ve binin üzerinde ilkokul çağında çocuğun bulunduğu Kepez'in Karşıyaka Mahallesi'nde ilkokul yok, pazaryeri, sağlık ocağı, semt spor sahası yok.

haberimizvar.net- Yoklar Mahallesi'nin durumunu muhtarla birlikte sosyal medyadan sorduklarını belirten İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Yılmaz, "Kepez Karşıyaka Mahallesi AKP tarafından cezalandırılıyor mu? İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Yılmaz'ın paylaşımı şu şekilde: "Nüfusu 25 bine dayanan binin üzerinde ilkokul öğrencisi olan Anadolu’daki çoğu ilçeden büyük kepez ilçesi Karşıyaka mahallesinde hiç ilkokul olmadığını muhtarımızdan duyunca inanamadık. Bunun yanında kapalı bir semt pazarı ,semt spor sahası , sağlık ocağı gibi ana temel kamu hizmetlerinin yapılmaması acaba bu mahalle Akp tarafından cezalımı diye düşündürdü. Mahallemizin çalışkan muhtarı sn.Recep Sabır ın bu hizmetlerin gelmesi için verdiği mücadelenin sonuna kadar yanındayız."
Anadolu'nun pek çok ilçesinden büyük olan Kepez'in 25 bin nüfusa dayanan ve binin üzerinde ilkokul çağında çocuğun bulunduğu Kepez'in Karşıyaka Mahallesi'nde ilkokul yok, pazaryeri, sağlık ocağı, semt spor sahası yok.

haberimizvar.net- Yoklar Mahallesi'nin durumunu muhtarla birlikte sosyal medyadan sorduklarını belirten İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Yılmaz, " Kepez Karşıyaka Mahallesi AKP tarafından cezalandırılıyor mu?

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Yılmaz'ın paylaşımı şu şekilde:

"Nüfusu 25 bine dayanan binin üzerinde ilkokul öğrencisi olan Anadolu’daki çoğu ilçeden büyük kepez ilçesi Karşıyaka mahallesinde hiç ilkokul olmadığını muhtarımızdan duyunca inanamadık. Bunun yanında kapalı bir semt pazarı ,semt spor sahası , sağlık ocağı gibi ana temel kamu hizmetlerinin yapılmaması acaba bu mahalle Akp tarafından cezalımı diye düşündürdü. Mahallemizin çalışkan muhtarı sn.Recep Sabır ın bu hizmetlerin gelmesi için verdiği mücadelenin sonuna kadar yanındayız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.