Bu oyuna gelmeyin!

SİYASET 07.03.2024 - 16:18, Güncelleme: 07.03.2024 - 16:23
 

Bu oyuna gelmeyin!

Dolandırıcıların şimdi de 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak seçmenleri gözlerine kestirdikleri, cep telefonlarına "Seçimde oy kullanacağınız sandık değişti' şeklinde mesaj gönderdikleri belirtilerek, "Sakın bu mesajları'' açmayın uyarısını yapılıyor.

haberimizvar.net- Ülke gündemindeki olayları kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışan dolandırıcıların şimdi de 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak seçmenleri hedef seçtikleri bildiriliyor. Dolandırıcıların bazı seçmenlerin cep telefonlarına 'Seçimde oy kullanacağınız sandık değişti' şeklinde mesaj göndererek vatandaşları kandırmak isteyenlere karşı Dezenformasyon Mücadele Merkezi, bir açıklama yaparak, seçmenleri, "bu mesajları açmayın'' uyarısı yaptı. Açıklamada şöyle denildi: "Bazı cep telefonlarına ve e-posta adreslerine gelen 'Seçimde oy kullanacağınız sandık değişti' benzeri mesajlar ve e-postalar dolandırıcılık amaçlıdır. Yüksek Seçim Kurulu, kesin listelerin ardından kanunda yer alan istisnalar dışında hiçbir seçmenin oy kullanacağı sandığın yerinde değişiklik yapmamaktadır. Resmi kurum ve kuruluşların ad ve logoları kullanılarak yürütmeye çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine dikkat ediniz. Resmi kurumların bildirimleri haricinde herhangi bir bildirim veya duyuruya itibar etmeyiniz."
Dolandırıcıların şimdi de 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak seçmenleri gözlerine kestirdikleri, cep telefonlarına "Seçimde oy kullanacağınız sandık değişti' şeklinde mesaj gönderdikleri belirtilerek, "Sakın bu mesajları'' açmayın uyarısını yapılıyor.

haberimizvar.net- Ülke gündemindeki olayları kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışan dolandırıcıların şimdi de 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak seçmenleri hedef seçtikleri bildiriliyor. Dolandırıcıların bazı seçmenlerin cep telefonlarına 'Seçimde oy kullanacağınız sandık değişti' şeklinde mesaj göndererek vatandaşları kandırmak isteyenlere karşı Dezenformasyon Mücadele Merkezi, bir açıklama yaparak, seçmenleri, "bu mesajları açmayın'' uyarısı yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: "Bazı cep telefonlarına ve e-posta adreslerine gelen 'Seçimde oy kullanacağınız sandık değişti' benzeri mesajlar ve e-postalar dolandırıcılık amaçlıdır. Yüksek Seçim Kurulu, kesin listelerin ardından kanunda yer alan istisnalar dışında hiçbir seçmenin oy kullanacağı sandığın yerinde değişiklik yapmamaktadır. Resmi kurum ve kuruluşların ad ve logoları kullanılarak yürütmeye çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine dikkat ediniz. Resmi kurumların bildirimleri haricinde herhangi bir bildirim veya duyuruya itibar etmeyiniz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.