Bu şartlarda çiftçinin alnından öpmek lazım

EKONOMİ 04.07.2021 - 22:38, Güncelleme: 04.07.2021 - 22:38
 

Bu şartlarda çiftçinin alnından öpmek lazım

Ankara’da çiftçilerle bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “27 dönüm bir tarladan 10 aylık emeğin sonunda elde edeceğiniz aylık gelir 600 lira. Bu şartlar altında üretim yapan çiftçiye madalya takmak gerekir” dedi.

haberimizvar.net  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün Ankara’nın Polatlı ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Ekonomik İşler Başkanlığı’nca geliştirilen proje kapsamında Kasım ayında Kuşçu Mahallesi’nde partiye ait yaklaşık 30 dönüm arazide ekimi yapılan buğdayın biçim işlemi Erbakan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.   600 LİRA GİBİ BİR AYLIK GELİR   Polatlı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde de konuşan Erbakan, “En iyi ihtimalle, 27 dönüm tarlada yapılan tarımın, ekimin, biçimin, hasadın sonunda, Ekim-Kasım ayından bu yana 9-10 aylık emek ve uğraşın sonunda elde edeceğimiz gelir aylık 600 lira gibi bir rakama tekabül ediyor” dedi.   MADALYA TAKMAK GEREKİR   Erbakan şunları söyledi: “Elde edilen buğdayın yanında samanın da değerini katmanıza rağmen maliyeti düştüğünüz zaman yıllık 7 bin 200 lira gibi bir gelir elde ediliyor. Bu şartlar altında üretim yapan çiftçinin alnından öpmek ve bir de üstüne madalya takmak gerekir”. 
Ankara’da çiftçilerle bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “27 dönüm bir tarladan 10 aylık emeğin sonunda elde edeceğiniz aylık gelir 600 lira. Bu şartlar altında üretim yapan çiftçiye madalya takmak gerekir” dedi.

haberimizvar.net

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün Ankara’nın Polatlı ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Ekonomik İşler Başkanlığı’nca geliştirilen proje kapsamında Kasım ayında Kuşçu Mahallesi’nde partiye ait yaklaşık 30 dönüm arazide ekimi yapılan buğdayın biçim işlemi Erbakan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

 

600 LİRA GİBİ BİR AYLIK GELİR

 

Polatlı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde de konuşan Erbakan, “En iyi ihtimalle, 27 dönüm tarlada yapılan tarımın, ekimin, biçimin, hasadın sonunda, Ekim-Kasım ayından bu yana 9-10 aylık emek ve uğraşın sonunda elde edeceğimiz gelir aylık 600 lira gibi bir rakama tekabül ediyor” dedi.

 

MADALYA TAKMAK GEREKİR

 

Erbakan şunları söyledi: “Elde edilen buğdayın yanında samanın da değerini katmanıza rağmen maliyeti düştüğünüz zaman yıllık 7 bin 200 lira gibi bir gelir elde ediliyor. Bu şartlar altında üretim yapan çiftçinin alnından öpmek ve bir de üstüne madalya takmak gerekir”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.