Bucak: Esnafın beli bükülmüş durumda

SİYASET 05.02.2024 - 12:18, Güncelleme: 05.02.2024 - 12:18
 

Bucak: Esnafın beli bükülmüş durumda

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, 31 Mart 2024’taki seçim öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cuma Pazarı’ndaki esnafları ziyaret eden Bucak, pazarcıların sorunlarını dinledi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, 31 yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bucak, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve ilçe yöneticileriyle birlikte Cuma Pazarı esnafını ziyaret etti. ‘’PAHALILIKTAN PAZARCI DA VATANDAŞ DA ŞİKAYETÇİ” “Muratpaşa’da Bu Kez İYİler kazanacak" sloganı ile seçim çalışmalarına başlayan İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, pazarcı esnafının sorunlarını ve taleplerini tek tek dinledi. Maliyetlerin artması ile işlerinin iyi olmadığını ifade eden pazarcı esnafı, Bucak’a satış yapamamaktan, fiyatların yerinde durmamasından, bu gün sattıkları ürünü yarın daha fazla fiyata almaktan ve ekonomik olarak vatandaşın alım gücünün azalmasından yakındılar. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Bucak’ın ziyaretinde esnaflar, “Nakliye maliyeti başta olmak üzere artan maliyetler, yüksek enflasyon işlerimizi durma noktasına getirdi. Sebze ve meyve fiyatlarının yüksek olması ile bizler satış yapmakta, vatandaşlarda almakta zorlanıyor, vatandaşların alım gücü her geçen gün azalıyor” diye serzenişte bulundular. Pazar esnafının her zaman yanında olacağını, sorunlarının çözüleceğini belirten İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Bucak ise, “Konular aynı, dertler aynı. Milletimizin çektiği, gündeme getirdiği meseleler hep aynı. Pazarda özellikle ekonomi ile ilgili, geçim sıkıntısı ile ilgili çok ciddi şikayetler aldık. Vatandaşın ciddi şekilde beli bükülmüş durumda. Vatandaşlarımızın daha uygun alanlarda sebze ve meyve alışverişi yapabilmeleri için yeni ve modern pazar alanları ve imkanları ile her zaman pazarcı esnaflarımızın yanında olacağız. İlçe Başkanımız ve ekiplerimizle birlikte Muratpaşa’nın hak ettiği hizmeti gerçekleştireceğiz” dedi.
İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, 31 Mart 2024’taki seçim öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cuma Pazarı’ndaki esnafları ziyaret eden Bucak, pazarcıların sorunlarını dinledi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, 31 yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bucak, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve ilçe yöneticileriyle birlikte Cuma Pazarı esnafını ziyaret etti.

‘’PAHALILIKTAN PAZARCI DA VATANDAŞ DA ŞİKAYETÇİ”

“Muratpaşa’da Bu Kez İYİler kazanacak" sloganı ile seçim çalışmalarına başlayan İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, pazarcı esnafının sorunlarını ve taleplerini tek tek dinledi.

Maliyetlerin artması ile işlerinin iyi olmadığını ifade eden pazarcı esnafı, Bucak’a satış yapamamaktan, fiyatların yerinde durmamasından, bu gün sattıkları ürünü yarın daha fazla fiyata almaktan ve ekonomik olarak vatandaşın alım gücünün azalmasından yakındılar.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Bucak’ın ziyaretinde esnaflar, “Nakliye maliyeti başta olmak üzere artan maliyetler, yüksek enflasyon işlerimizi durma noktasına getirdi. Sebze ve meyve fiyatlarının yüksek olması ile bizler satış yapmakta, vatandaşlarda almakta zorlanıyor, vatandaşların alım gücü her geçen gün azalıyor” diye serzenişte bulundular.

Pazar esnafının her zaman yanında olacağını, sorunlarının çözüleceğini belirten İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Bucak ise, “Konular aynı, dertler aynı. Milletimizin çektiği, gündeme getirdiği meseleler hep aynı. Pazarda özellikle ekonomi ile ilgili, geçim sıkıntısı ile ilgili çok ciddi şikayetler aldık. Vatandaşın ciddi şekilde beli bükülmüş durumda.

Vatandaşlarımızın daha uygun alanlarda sebze ve meyve alışverişi yapabilmeleri için yeni ve modern pazar alanları ve imkanları ile her zaman pazarcı esnaflarımızın yanında olacağız. İlçe Başkanımız ve ekiplerimizle birlikte Muratpaşa’nın hak ettiği hizmeti gerçekleştireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.