'Bugün karşınıza bir yobaz çıkabilir!’

GÜNDEM 04.10.2019 - 12:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

'Bugün karşınıza bir yobaz çıkabilir!’

Evlenmeden çocuk yapan kadınlara ‘o…’ diyen İnançer’in Antalya’ya davet edilmesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Antalyalılar dikkat! Bugün karşınıza bir yobaz çıkabilir” uyarısında bulundu.

haberimizvar.net “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil”, “Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor”, “Hem evlenmem, hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! O…luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı o…luktur” sözleriyle tepki çeken Cerrahi şeyhi Ömer Tuğrul İnançer’in Antalya Valiliği tarafından konuşmacı olarak getirilmesine tepki yağdı. Tepkisini yazılı bir açıklamayla dile getiren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Antalyalılar dikkat! Bugün karşınıza bir yobaz çıkabilir” uyarısında bulundu. ‘HAMİLE KADIN SOKAĞA ÇIKMASIN’ Hasan Şahin’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Mutasavvıf  yazar sıfatı taşıyan, ama alakasız her konuda saçma sapan görüşler bildiren Ömer Tuğrul İnançer isimli şahıs, Kaleiçi’nde yer alan Mevlevihane’de Valilik, Üniversite, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteğiyle söyleşi yapacakmış. Kimdir bu şahıs, vakti zamanında neler söylemiş bir bakalım: ‘Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil’, ‘Harf devrimini kastederek Meclis çatısı altında, ‘Bu ülkede inkılaplaştırma (köpekleştirme) yapıldı.’ ‘Çalışan kadın ‘ben kocama muhtaç değilim’ deyip yuvasını dağıtıyor. Kocasına muhtaç değil ama elin adamının, patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor.’ Bunu diyen Ömer Tuğrul İnançer’in kızının büyük bir şirkette kurumsal iletişim direktörü olarak atandığı haberleri, bu sözlerin üzerine manşetleri süslemişti.” ‘BU ŞAHIS ÖNCE KENDİNİ EĞİTSİN’ CHP İlçe Başkanı Şahin açıklamasına şunları da ekledi: “… ‘Hem evlenmem hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! Or...luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm.’ ‘Eş yoktur, ben karımla eşit değilim.’ İşte bu görüşleri dile getiren, gerici yobaz, Cumhuriyet ve kadın düşmanı bir isim bugün Antalya’da sözde eğitim ile ilgili bir söyleşi yapacak. Diyeceğimiz tek bir şey var: Bu şahıs önce kendini eğitsin, 2019 yılında yaşadığımızı, bilimin teknolojinin çağ atladığını, Ortaçağ’ın çok gerilerde kaldığını anlasın ondan sonra gelip ilim irfandan bahsetsin. Kadın düşmanı bu gericinin söyleşisine destek veren kurumları, kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza hesap vermeye davet ediyoruz!” ANTALYA VALİLİĞİ DAVET ETTİ Tuğrul İnançer, Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Antalya Mevlevihanesi’nde düzenlenen ‘İrfan Meclisi’ adlı toplantının konuğu olacak. Bugün saat 20.30’da Kaleiçi Yivli Minare Camisi yanındaki Antalya Mevlevihanesi’nde ‘Maarif ve Eğitim’ konulu bir söyleşi yapacak olan İnançer için Akdeniz Üniversitesi’nin (AÜ) tüm personeline katılım çağrısında bulunuldu. AÜ’nün düzenlediği bir etkinlik olmamasına rağmen, resmi duyuru sisteminden tüm personele yapılan bu çağrı tepki çekti. İlgili Link: http://haberimizvar.net/haber-antalya-kadinlara-o-diyen-seyhi-agirliyor-6749.html
Evlenmeden çocuk yapan kadınlara ‘o…’ diyen İnançer’in Antalya’ya davet edilmesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Antalyalılar dikkat! Bugün karşınıza bir yobaz çıkabilir” uyarısında bulundu.

haberimizvar.net “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil”, “Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor”, “Hem evlenmem, hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! O…luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı o…luktur” sözleriyle tepki çeken Cerrahi şeyhi Ömer Tuğrul İnançer’in Antalya Valiliği tarafından konuşmacı olarak getirilmesine tepki yağdı. Tepkisini yazılı bir açıklamayla dile getiren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Antalyalılar dikkat! Bugün karşınıza bir yobaz çıkabilir” uyarısında bulundu.

‘HAMİLE KADIN SOKAĞA ÇIKMASIN’

Hasan Şahin’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Mutasavvıf  yazar sıfatı taşıyan, ama alakasız her konuda saçma sapan görüşler bildiren Ömer Tuğrul İnançer isimli şahıs, Kaleiçi’nde yer alan Mevlevihane’de Valilik, Üniversite, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteğiyle söyleşi yapacakmış. Kimdir bu şahıs, vakti zamanında neler söylemiş bir bakalım: ‘Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil’, ‘Harf devrimini kastederek Meclis çatısı altında, ‘Bu ülkede inkılaplaştırma (köpekleştirme) yapıldı.’ ‘Çalışan kadın ‘ben kocama muhtaç değilim’ deyip yuvasını dağıtıyor. Kocasına muhtaç değil ama elin adamının, patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor.’ Bunu diyen Ömer Tuğrul İnançer’in kızının büyük bir şirkette kurumsal iletişim direktörü olarak atandığı haberleri, bu sözlerin üzerine manşetleri süslemişti.”

‘BU ŞAHIS ÖNCE KENDİNİ EĞİTSİN’

CHP İlçe Başkanı Şahin açıklamasına şunları da ekledi: “… ‘Hem evlenmem hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! Or...luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm.’ ‘Eş yoktur, ben karımla eşit değilim.’ İşte bu görüşleri dile getiren, gerici yobaz, Cumhuriyet ve kadın düşmanı bir isim bugün Antalya’da sözde eğitim ile ilgili bir söyleşi yapacak. Diyeceğimiz tek bir şey var: Bu şahıs önce kendini eğitsin, 2019 yılında yaşadığımızı, bilimin teknolojinin çağ atladığını, Ortaçağ’ın çok gerilerde kaldığını anlasın ondan sonra gelip ilim irfandan bahsetsin. Kadın düşmanı bu gericinin söyleşisine destek veren kurumları, kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza hesap vermeye davet ediyoruz!”

ANTALYA VALİLİĞİ DAVET ETTİ

Tuğrul İnançer, Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Antalya Mevlevihanesi’nde düzenlenen ‘İrfan Meclisi’ adlı toplantının konuğu olacak. Bugün saat 20.30’da Kaleiçi Yivli Minare Camisi yanındaki Antalya Mevlevihanesi’nde ‘Maarif ve Eğitim’ konulu bir söyleşi yapacak olan İnançer için Akdeniz Üniversitesi’nin (AÜ) tüm personeline katılım çağrısında bulunuldu. AÜ’nün düzenlediği bir etkinlik olmamasına rağmen, resmi duyuru sisteminden tüm personele yapılan bu çağrı tepki çekti.

İlgili Link: http://haberimizvar.net/haber-antalya-kadinlara-o-diyen-seyhi-agirliyor-6749.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.