Bunun vebalini kimse ödeyemez !

GÜNDEM 28.08.2020 - 17:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Bunun vebalini kimse ödeyemez !

İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı Ali Adnan Kaya, kendisi hakkında “Büyükşehir Belediyesi’nde müdür, ANFAŞ’ta yönetici” dedikodularıyla yapılan haberlere tepki gösterdi. Ne belediyede ne başka bir kamu kurumunda müdür ya da memur olmadığını belirten Kaya, “ANFAŞ’ta da Büyükşehir belediye Başkanı Sayın böcek’in ricasıyla yönetime girmiştim. Haziran ayında onu da bıraktım. Bu yapılan belaltı siyasetidir ve ayıptır. Kongre sonrası bunun vebalini kimse ödeyemez” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Başkan adaylarından Ali Adnan Kaya, 1 Eylül’de yapılacak 1’inci Olağan Kongre için geri sayımın başladığı şu günlerde kendisi hakkında ortaya atılan gerçek dışı iddialara tepki gösterdi. Bazı haber sitelerinde çıkan haberlerde kendisinin Büyükşehir Belediyesi’nde müdür olduğu, ayrıca ANFAŞ yönetiminde bulunduğu belirtilerek eleştiri yapıldığını belirten Kaya, “Bunun adı belaltı siyaseti” dedi. Kendisinin hiçbir dönem 657’ye tabi memur olmadığını, ne belediyede ne de başka bir kamu kurumunda müdürlük, memurluk gibi bir görev almadığını ifade eden Kaya, “Sadece ANFAŞ’a Yönetimine Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek’in ricası üzerine girdim Onu da Haziran ayında bıraktım. 20 Haziran’da yeni yönetim açıklandı, merak edenler yeni yönetim listesine bakabilir” diye konuştu.   ‘KİMİN YAPTIRDIĞINI BİLİYORUZ’ Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in yerel seçimlerde yürüttüğü çalışmalardan dolayı kendisine bir teveccühde bulunduğunu belirten Kaya, “Ben istemedim ama o ısrar etti. Kaldı ki, ANFAŞ Belediyenin şirketi de değil. İşadamlarının kurduğu bir şirket. Buna rağmen Haziran ayında buradaki yönetim kurulu üyeliği görevimi bıraktım. Sayın Böcek’ten ne ANFAŞ üyeliği konusunda, ne de belediyede veya başka bir yerde görev talebim asla olmadı. Buna rağmen birileri buradan üzerimize yürümeye çalışıyor. Bunun adı belaltı siyaset. Biz belaltı siyaset yapmıyoruz. Sokakta insanlar bazı şeyler konuşabilir ama bunları yönlendirenlerin kim olduğunu da biliyoruz. Kimin bu haberleri yaptırdığını da biliyoruz. Dolayısıyla nezih bir siyaset ortamı geçirmeyi hayal ederken maalesef belaltı siyaset devam ediyor. Bu da parti tabanını rahatsız ediyor. Bunun vebalini kongreden sonra kimse ödeyemez” diye konuştu.  
İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı Ali Adnan Kaya, kendisi hakkında “Büyükşehir Belediyesi’nde müdür, ANFAŞ’ta yönetici” dedikodularıyla yapılan haberlere tepki gösterdi. Ne belediyede ne başka bir kamu kurumunda müdür ya da memur olmadığını belirten Kaya, “ANFAŞ’ta da Büyükşehir belediye Başkanı Sayın böcek’in ricasıyla yönetime girmiştim. Haziran ayında onu da bıraktım. Bu yapılan belaltı siyasetidir ve ayıptır. Kongre sonrası bunun vebalini kimse ödeyemez” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Başkan adaylarından Ali Adnan Kaya, 1 Eylül’de yapılacak 1’inci Olağan Kongre için geri sayımın başladığı şu günlerde kendisi hakkında ortaya atılan gerçek dışı iddialara tepki gösterdi. Bazı haber sitelerinde çıkan haberlerde kendisinin Büyükşehir Belediyesi’nde müdür olduğu, ayrıca ANFAŞ yönetiminde bulunduğu belirtilerek eleştiri yapıldığını belirten Kaya, “Bunun adı belaltı siyaseti” dedi. Kendisinin hiçbir dönem 657’ye tabi memur olmadığını, ne belediyede ne de başka bir kamu kurumunda müdürlük, memurluk gibi bir görev almadığını ifade eden Kaya, “Sadece ANFAŞ’a Yönetimine Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek’in ricası üzerine girdim Onu da Haziran ayında bıraktım. 20 Haziran’da yeni yönetim açıklandı, merak edenler yeni yönetim listesine bakabilir” diye konuştu.

 

‘KİMİN YAPTIRDIĞINI BİLİYORUZ’

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in yerel seçimlerde yürüttüğü çalışmalardan dolayı kendisine bir teveccühde bulunduğunu belirten Kaya, “Ben istemedim ama o ısrar etti. Kaldı ki, ANFAŞ Belediyenin şirketi de değil. İşadamlarının kurduğu bir şirket. Buna rağmen Haziran ayında buradaki yönetim kurulu üyeliği görevimi bıraktım. Sayın Böcek’ten ne ANFAŞ üyeliği konusunda, ne de belediyede veya başka bir yerde görev talebim asla olmadı. Buna rağmen birileri buradan üzerimize yürümeye çalışıyor. Bunun adı belaltı siyaset. Biz belaltı siyaset yapmıyoruz. Sokakta insanlar bazı şeyler konuşabilir ama bunları yönlendirenlerin kim olduğunu da biliyoruz. Kimin bu haberleri yaptırdığını da biliyoruz. Dolayısıyla nezih bir siyaset ortamı geçirmeyi hayal ederken maalesef belaltı siyaset devam ediyor. Bu da parti tabanını rahatsız ediyor. Bunun vebalini kongreden sonra kimse ödeyemez” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.