“Burada net organize iş var!”

KULİS 11.09.2023 - 14:33, Güncelleme: 11.09.2023 - 14:40
 

“Burada net organize iş var!”

Serik İlçesi imar yolsuzluğuyla çalkalanıyor. Çok sayıda ismin telaffuz edildiği iddialara adı karışan Serik Belediyesi Avukatı Mustafa Gönül ve AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in akrabaları hakkında Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Soruşturma belediye içine de yansıyınca Belediye Başkanı Enver Aputkan açıklama yapmak zorunda kaldı. Aputkan, “Burada net organize iş var” yorumunu yaptı.

haberimizvar.net- Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in yeğenlerinin de adının karıştığı belediye personelleri ile ilgili imar yolsuzluğuyla ilgili sosyal medya paylaşımlarında yayınlanan iddialara Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’dan yanıt geldi. Aputkan, konuyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Söz konusu firmaya ilk yapı ruhsatı 08.02.2006 yılında Kadriye Belediyesi tarafından tanzim edilmiştir. Bu yapı ruhsatının bitiş tarihi ise 08.02.2016’dır.  Kadriye’deki 6 villanın iskan ile ilgili SGK’dan iş bitim belgesi alınamadığı için belediyemiz tarafından buraya iskan ruhsatı verilmemiştir. TEŞEKKÜR ETTİ Geçmiş tarihli e-imzalı iş bitim belgesi belediyemize getirilerek teslim edilmiştir. Daha sonra SGK’dan iş bitim belgesinin sahte olduğu belediyemize bildirilmiştir. Bunun üzerine yapılan işlemler hemen iptal edilerek, soruşturma açılmıştır. Burada net organize bir iş var. Ama hiç bilgisi olmayan kişiler hakkında sosyal medyada paylaşımlar yapılmaktadır. Bu belge geldiğinde evrağı teslim alan çalışanlarıma teşekkür ediyorum. SAHTE BELGELERİ KİM GETİRDİ? Soruşturma aşamasında son noktaya geldik. Belediye olarak bu konunun ortaya çıkması için bu organize işi, bu belgeyi belediyeye getiren ve hazırlayanların üzerine gideceğiz. OLAY SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİ Olay, Serik Cumhuriyet Savcılığı’na intikal ettirilmiştir. Belediyemize şikayette bulunan vatandaşın ifadesinde ismi geçen belediyemizin avukatı Mustafa Gönül’dür. Şu anda soruşturma devam ettiği için bu iddialar ispatlanıncaya kadar kimseye bir şey dememiz doğru olmaz. Bu işin içinde kim olursa olsun, kimsenin tereddüdü olmasın bu olayın üzerine sonuna kadar gideceğiz.  BELEDİYEDE SORUŞTURMA BAŞLATILDI Soruşturma hem belediye hem de savcılıkta başladı. Ortada önemli bir olay var. Gelişmeler oldukça meclisimizi ve kamuoyunu bilgilendireceğiz.” 
Serik İlçesi imar yolsuzluğuyla çalkalanıyor. Çok sayıda ismin telaffuz edildiği iddialara adı karışan Serik Belediyesi Avukatı Mustafa Gönül ve AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in akrabaları hakkında Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Soruşturma belediye içine de yansıyınca Belediye Başkanı Enver Aputkan açıklama yapmak zorunda kaldı. Aputkan, “Burada net organize iş var” yorumunu yaptı.

haberimizvar.net- Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in yeğenlerinin de adının karıştığı belediye personelleri ile ilgili imar yolsuzluğuyla ilgili sosyal medya paylaşımlarında yayınlanan iddialara Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’dan yanıt geldi.

Aputkan, konuyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Söz konusu firmaya ilk yapı ruhsatı 08.02.2006 yılında Kadriye Belediyesi tarafından tanzim edilmiştir. Bu yapı ruhsatının bitiş tarihi ise 08.02.2016’dır.  Kadriye’deki 6 villanın iskan ile ilgili SGK’dan iş bitim belgesi alınamadığı için belediyemiz tarafından buraya iskan ruhsatı verilmemiştir.

TEŞEKKÜR ETTİ

Geçmiş tarihli e-imzalı iş bitim belgesi belediyemize getirilerek teslim edilmiştir. Daha sonra SGK’dan iş bitim belgesinin sahte olduğu belediyemize bildirilmiştir. Bunun üzerine yapılan işlemler hemen iptal edilerek, soruşturma açılmıştır. Burada net organize bir iş var. Ama hiç bilgisi olmayan kişiler hakkında sosyal medyada paylaşımlar yapılmaktadır. Bu belge geldiğinde evrağı teslim alan çalışanlarıma teşekkür ediyorum.

SAHTE BELGELERİ KİM GETİRDİ?

Soruşturma aşamasında son noktaya geldik. Belediye olarak bu konunun ortaya çıkması için bu organize işi, bu belgeyi belediyeye getiren ve hazırlayanların üzerine gideceğiz.

OLAY SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİ

Olay, Serik Cumhuriyet Savcılığı’na intikal ettirilmiştir. Belediyemize şikayette bulunan vatandaşın ifadesinde ismi geçen belediyemizin avukatı Mustafa Gönül’dür. Şu anda soruşturma devam ettiği için bu iddialar ispatlanıncaya kadar kimseye bir şey dememiz doğru olmaz. Bu işin içinde kim olursa olsun, kimsenin tereddüdü olmasın bu olayın üzerine sonuna kadar gideceğiz. 

BELEDİYEDE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Soruşturma hem belediye hem de savcılıkta başladı. Ortada önemli bir olay var. Gelişmeler oldukça meclisimizi ve kamuoyunu bilgilendireceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.